Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα (με «σκούπα» επί του Πανναξιακού) στο βόλεϊ γυναικών, φτάνοντας σε έβδομο σερί νταμπλ, αλλά όπως τόνισε η Τζίνα Λαμπρούση στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η επιθυμία για τον τίτλο ήταν και πάλι μεγάλη.

Η 26χρονη αθλήτρια αναφέρθηκε και στην αστάθεια που παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκες» και στην ατυχία με τους τραυματισμούς των Χίπε και Γιώτα.
«Είναι αλήθεια αυτό, είχαμε σκαμπανεβάσματα φέτος. Οι τραυματισμοί που υπέστησαν τα κορίτσια μας στέρησαν το δέσιμο της ομάδας. Αλλά και τα κορίτσια έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Τον θέλαμε τον τίτλο πολύ επειδή αποκλειστήκαμε νωρίς από την Ευρώπη», τόνισε, μιλώντας στον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου.

Για το κίνητρο που είχαν οι αθλήτριες του Ολυμπιακού, σχολίασε: «Είναι δύσκολο να μείνεις στην κορυφή, πρέπει να παλεύεις με τον εαυτό σου και να συνεχίσεις να δουλεύεις για να πετυχαίνεις τους στόχους σου και να μπαίνεις με συγκέντρωση στο γήπεδο. Ποιος αθλητής δεν θέλει το πρωτάθλημα;».

Για τη νέα σεζόν ευχήθηκε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να έχουμε υγεία όλες στην ομάδα και πιστεύω ότι του χρόνου θα έχουμε πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, διότι θα είναι και δύο ομάδες με μεγάλο όνομα (σ.σ. λόγω της επιστροφής του Παναθηναϊκού)».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube