Ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης την Κυριακή 02/02 η προετοιμασία της Λαμίας για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, κόντρα στον Asteras AKTOR στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τη Δευτέρα 03/02 στις 18:00.
Ο Θανάσης Στάικος έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας, με νέα πρόσωπα αλλά και απουσίες. Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Σόρια, αλλά και τους Τσιμπόλα - Κλωναρίδη, οι οποίοι έχουν αποκτηθεί εδώ και καιρό αλλά ακόμη δεν έχουν αγωνιστεί.
Παράλληλα, στην αποστολή επιστρέφει ο Ενρίκες, ο οποίος αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα τραυματισμό, ενώ εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Φουρτάδο και ανέτοιμος Μπιλάλ.
H αποστολή της Λαμίας: Ρατόν, Κόστιτς, Σουρδής, Ντεντάκης, Σάντσες, Γκοτζαμανίδης, Ρινγκ, Βιτλής, Ραντόνια, Σόρια, Γιαννούτσος, Σουρλής, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Τσιμπόλα, Τερεζίου, Ιμπάνιες, Τσάβες, Βλαχομήτρος, Κλωναρίδης, Ενρίκες, Λέικ.
