«Βράζουν» από χθες στη Λαμία με τη διαιτησία στο ματς με τον Πανσερραϊκό. Μετά τις ανακοινώσεις και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου εξέφρασε και σήμερα τα παράπονά του μιλώντας στο Metropolis.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, τόνισε μεταξύ άλλων πως όταν ένας διαιτητής έχει προδιάθεση φαίνεται, ενώ αναφέρθηκε και στον Μαρίνο Σατσιά που όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της Λαμίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Φαίνεται ένας διαιτητής όταν έχει προδιάθεση, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, να ψάξουν οι αρμόδιοι εισαγγελείς από που βγαίνει ο καπνός, γιατί είναι μπόλικος, να δούμε ποιοι είναι. Δεν λέω αν ο διαιτητής είναι στημένος, αλλά να το ψάξουν, όπως και τον κάθε Παπαϊωάννου, από που μπαίνουν τα χρήματα που βάζει; Εγώ ένα ξέρω για την ζωή μου, δεν έχω παίξει ποτέ μου στοίχημα, ούτε δελτίο ξέρω να παίζω», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Μας σφυρίζει ο Τσέτσιλας με την Κηφισιά, δεν κάνει ένα καλό παιχνίδι και τον ξαναβάζουν μετά από 4 ημέρες; Για ποια ΕΠΟ μου μιλάτε; Θα φέρνουν τους ξένους για 50 χρόνια ακόμα, οι μεγάλοι θα εξασφαλίζουν όσο γίνεται το 50-50, οι μικρότεροι θα ''σφάζει'' ο ένας τον άλλον».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ΕΠΟ και τις εκλογές στην Ομοσπονδία ανέφερε: «Από την ημέρα που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο γίνεται ένας χαμός για αυτές τις γ@μημ@ν@ς εκλογές και ποιος θα πάρει τις ενώσεις. Εγώ και άλλοι ιδιοκτήτες ξέρω ότι θέλουν να φύγουν, τι θα γίνει τότε; Θα μείνουν οι τέσσερις μεγάλοι μόνοι τους».

Για τον Μαρίνο Σατσιά είπε: «Δεν μας βγήκε το πλάνο προπονητή, έχει δρομολογηθεί η αλλαγή προπονητή, μιλήσαμε με τον Βόκολο, είναι καλός και εργατικός προπονητής, το καλοκαίρι φάνηκε να μην είχε βρεθεί το σημείο επαφής για να συνεχίσει. Απέναντι στον Αρη θα πάμε με νέο προπονητή, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και με τον ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή. Ο Αρης έχει κάνει πολύ καλή ομάδα και αν συνεχίσει έτσι θα πάει ψηλά στο πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι πέρσι η ομάδα του είχε μία εξαιρετική πορεία και το τι μεσολάβησε φέτος ανέφερε: «Πέρσι η ομάδα είχε κάνει ένα υψηλό μπάτζετ, δεν γίνεται αν θες να κάνεις καλή ομάδα να παίρνεις 1.600.000 ότι θέση και αν τερματίσεις, κάτι που δεν συμβαίνει σε καμία άλλη ανεπτυγμένη χώρα. Αν θέλουν ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πρέπει να λύσουν πραγματικά προβλήματα. Στην επαρχία μειώθηκε ο κόσμος στα γήπεδα, γιατί ο κόσμος δεν είναι τόσο εξοικειωμένος με την τεχνολογία».

Για το τι χρειάζεται να συμβεί ώστε να αλλάξει η εικόνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Η κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά και η επαγγελματική διαιτησία θα είναι δύο τομείς που αν βελτιωθούν και γίνουν πράξη θα δώσουν λύση και θα έχουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και καλύτερο προϊόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Λαμία