Επιστροφή γνώριμων προσώπων στην πόλη της Φθιώτιδας. Λαμία και Asteras AKTOR κοντράρονται για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League (20.30, Cosmote TV, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr) σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό ματς για τους στόχους των δύο ομάδων.

Ο Λεωνίδας Βόκολος θα δώσει το πρώτο εντός έδρας ματς μετά την επιστροφή του στον πάγκο της Λαμίας, ενώ ο Σάββας Παντελίδης ντεμπουτάρει για τους Αρκάδες και γυρίζει ως αντίπαλος στη Φθιώτιδα, έχοντας περάσει από την ομάδα.

Ο απολογισμός της Λαμίας στο πρωτάθλημα, μέχρι σήμερα, δεν είναι ο επιθυμητός. Παρότι ξεκίνησε με τέσσερις πόντους στα δύο πρώτα ματς, ακολούθησε μόλις μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα πέντε επόμενα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του Μαρίνου Σατσιά, με τον Λεωνίδα Βόκολο να επιστρέφει. Ντεμπούταρε την περασμένη αγωνιστική στην εκτός έδρας ήττα από τον Άρη και στη διακοπή είχε την ευκαιρία να βελτιώσει την ομάδα του. Βέβαια, το σύνολο που έχει να διαχειριστεί φέτος έχει σαφώς μικρότερη ποιότητα αλλά και εμπειρία.

Να σημειωθεί πως η Λαμία ανακοίνωσε πως θα διαθέσει θύρα για τις ανάγκες των οπαδών των φιλοξενούμενων, σε μια ωραία κίνηση και το ματς θα έχει «χρώμα» και από τις… δύο πλευρές.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Ρατόν, Κόστιτς, Σουρδής, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Αντράντε, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Βιτλής, Σιόβας, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιες, Μέκιτς, Μπίκοφ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Γκουίντο, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Ενρίκεζ.

Ο Asteras AKTOR προχώρησε σε ακόμη μία αλλαγή στον πάγκο του. Ο Κλοντ Μακελελέ έγινε ο δεύτερος κόουτς ήδη που αποχωρεί μετά τον Μίλαν Ράσταβατς, με τον Σάββα Παντελίδη να είναι τελικά ο εκλεκτός. Όλες αυτές οι αλλαγές μένει να φανεί πως θα επηρεάσουν αγωνιστικά την ομάδα, η οποία προέρχεται από το εμφατικό 3-1 στην έδρα της Athens Kallithea. Έχει 9 βαθμούς, βρίσκεται στην 7η θέση και αν είχε μεγαλύτερη σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα, σίγουρα θα ήταν ψηλότερα αφού έχει πετάξει πολλούς βαθμούς.

Ο Παντελίδης επέστρεψε λοιπόν στον πάγκο των Αρκάδων και για το σημερινό ματς υπολογίζει τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Μούμο και ο τραυματίας Καστάνιο.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Κακαδιάρης, Ντελί, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Άλχο, Τριανταφυλλόπουλος, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Καλτσάς, Τζίμας, Μπιλέ, Μακέντα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΛΑΜΙΑ: Κόστιτς - Ραντόνια, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Αντράντε, Σαραμαντάς - Νούνιες, Ενρίκε, Μπίκοφ - Ρινγκ, Γκουίντο.

ASTERAS AKTOR: Τσιντώτας - Άλχο, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Χουχούμης - Γιαμπλόνσκι, Τζανδάρης - Καλτσάς, Μπαρτόλο, Ρεγκίς - Μακέντα.

Διαιτητής: Κατοίκος
Βοηθοί: Στεφανής, Χριστάκογλου
Τέταρτος: Ανδριανός
VAR: Παπαπέτρου, Νιδριώτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube