Ο Ερικ Λαμέλα τόνισε πως όλοι στην ΑΕΚ είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας, στάθηκε στη χαλαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν τα ματς με τη Νόα, ανέλυσε το πως πείστηκε να έρθει στην Ένωση και θεωρεί πως βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση της ομάδας και θέλουμε να έχουμε παρόμοιες επιδόσεις κι εγώ, από την πλευρά μου, να βοηθήσω την ομάδα».

Για το τι δεν πήγε καλά στα ματς με τη Νόα: «Είναι αλήθεια ότι στο τελευταίο παιχνίδι έπρεπε να κάνουμε υπερπροσπάθεια για να το "γυρίσουμε". Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι, αν είμαστε και λίγο χαλαροί, τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά. Σήμερα δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο κι ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλύτερα».

Για το στόρι της μεταγραφής του στην ΑΕΚ: «Είναι η επιμονή της ομάδας. Μίλησα με πολλούς για να μπορέσω να έρθω. Μπήκα στη διαδικασία για να δω την ομάδα, είδα την ιστορία της ομάδας, παιχνίδια της, αλλά και το πάθος του κόσμου που μοιάζει με την Αργεντινή. Αυτά με βοήθησαν για να πάρω απόφαση και να έρθω εδώ».

Σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται αυτή τη στιγμή: "Πιστεύω ότι είμαι σε καλό επίπεδο. Δεν έπαιξα κάποιο φιλικό, αλλά είμαι έτοιμος όταν μου ζητηθεί να βοηθήσω την ομάδα. Είτε ως βασικός είτε από τον πάγκο, είμαι εδώ για να βοηθήσω".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.