Το αφεντικό των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Τζο Λάκομπ, απάντησε στις κριτικές των φίλων της ομάδας, ότι η διοίκηση τάσσεται υπέρ του Κέβιν Ντουράντ στην κόντρα με τον Ντρέιμοντ Γκριν, ξεκαθαρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο 62χρονος επιχειρηματίας, μίλησε στους δημοσιογράφους σχετικά με την απόφαση της διοίκησης να τιμωρήσει μόνο τον Γκριν με αποκλεισμό ενός αγώνα και ταυτόχρονα διέψευσε την φημολογία ότι ο οργανισμός παίρνει το μέρος του Ντουράντ, στην πρόσφατη διαμάχη των δύο αθλητών.

Για την ακρίβεια, ο ιδιοκτήτης των «πολεμιστών» υποστήριξε, «Πληροφορήθηκα ότι ορισμένοι πιστεύουν πως υποστηρίζουμε περισσότερο την πλευρά του Κέβιν Ντουράντ σε σχέση με του Ντρέιμοντ Γκριν, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο Γκριν κατάλαβε ότι είχε ξεπεράσει τα όρια. Δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω τι είπε ή τι έκανε, αλλά πέρασε τα επιτρεπτά όρια. Ανάλογη ποινή θα είχε επιβληθεί σε οποιονδήποτε παίκτη της ομάδα, ο οποίος είχε κάνει κάτι αντίστοιχο. Μίλησα με τον Ντρέιμοντ, κατάλαβε το λάθος του και συνεχίζουμε να διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube