Έχοντας περάσει μια σεζόν στον Ολυμπιακό, ο Όλιβερ Λαφαγέτ ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον στις τάξεις της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο τον αντίπαλο της νέας ομάδας του στον αγώνα της Παρασκευής.

«Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός. Είναι πολύ σημαντικό για μας να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, ενώ παρά το γεγονός πως υπήρξαν αλλαγές στην ομάδα, το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας εξαρτάται πολύ από τον Σπανούλη, που είναι ένας από τους κορυφαίους περιφερειακούς στο πικ εν ρολ σε ολόκληρη την Ευρωλίγκα», είπε ο Αμερικανός γκαρντ.

Ο Κροάτης προπονητής της ομάδας, Γιασμίν Ρέπεσα, ανέφερε: «Είμαστε πίσω σε σχέση με άλλες ομάδες σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία, αλλά δουλεύουμε καλά και βελτιωνόμαστε. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα, που δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και θα παίξουν τα πάντα ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα, από τις ασίστ μέχρι τα ριμπάουντ. Είναι σημαντικό για μας να έρθει πολύς κόσμος στο γήπεδο για να μας βοηθήσει να παίξουμε καλά, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να το κάνουμε αυτό».

Ο φόργουορντ της ομάδας, Τζαμέλ ΜακΛίν, είπε: «Ο πρώτος στόχος είναι να περιορίσουμε τους γκαρντ των αντιπάλων. Αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ καλή φόρμα ο πρώην συμπαίκτης μου στην Οστάνδη, Ματ Λοτζέσκι. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που είναι στην κορυφή εδώ και 15 χρόνια και το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε παίκτες όπως ο Πρίντεζης και ο Γιανγκ, που είναι πολύ αθλητικοί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «παρών» στο ΔΣ της Ευρωλίγκας θα δώσει η FIBA με τους Ζαγκλή και Γκαρμπαχόσα!

Η «ερυθρόλευκη» κερκίδα στο Βερολίνο και η ομιλία του Μπαρτζώκα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από τη Γερμανία

Ναν: Εξήγησε πώς πέτυχε το τρίποντο με φάουλ πανηγυρίζοντας στο έδαφος

Μποζίκας: «Μείναμε ψύχραιμοι και βρήκαμε τον τρόπο - Πολύ σημαντική για εμάς η πρώτη θέση και την αξίζουμε»

Τα σενάρια για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

Αγχώθηκε και ο Φουρνιέ για το διπλό του Ολυμπιακού στο Βερολίνο

Γουίλιαμς-Γκος: «Είμαι περήφανος για τον τρόπο που παλέψαμε - Τεράστιο επίτευγμα να τερματίσουμε στην πρώτη θέση»

Τα highlights από το διπλό του Ολυμπιακού στο Βερολίνο

Μπαρτζώκας: «Πολύ σημαντικό το ψυχικό σθένος του Παπανικολάου» - Τι είπε για το ότι δεν αγωνίστηκε ο Έβανς

Δεν το είπε σε κανέναν: Έπαιξε με την Άλμπα ενώ είχε χάσει τον παππού του ο Παπανικολάου