Ο πρώην παίκτης των Μαχητών βρέθηκε σήμερα ως είθισται για όσους αποχωρούν στο Survivor Πανόραμα και μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο.

Ανάμεσα σε άλλα έκανε αναφορά σε όσα έζησε στο ριάλιτι και τις δύσκολες συνθήκες με την πείνα. Όπως είναι γνωστό ο Κωνσταντίνος είχε λιποθυμικά επεισόδια στο παιχνίδι, ενώ σαν απόρροια της πείνας είχε αρχίσει να βλέπει να αλλάζει και το σώμα του! «Η αλήθεια είναι ότι με ανησύχησε όταν έβλεπα ότι συρρικνώνομαι», εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη.

Όταν η παρουσιάστρια όμως του έκανε λόγο για τις παλιές του συνήθειες σχετικά με διατροφή, γυμναστική και body building, ο Κωνσταντίνος αποκάλυψε: «Δεν θα επιστρέψω στο υπόσχομαι. Δεν νομίζω να ξανακάνω αγώνες, δεν νομίζω να ξανασχοληθώ με αυτό το κομμάτι γιατί θέλω να ασχοληθώ με τη γυμναστική και το personal training και απλά δεν βλέπω λόγο να ασχοληθώ πλέον».

Όπως φαίνεται δεν θα ξαναδούμε τον γυμναστή του Survivor να ασχολείται και πάλι με το body building! «Την προπόνηση γενικά την ξεκίνησα από τα 19 μου. Από τα 19 μέχρι τα 27 μου δεν έχασα ούτε μία προπόνηση, παρά μόνο όταν μπήκα στο Survivor», εξήγησε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.



Πηγή: peoplegreece.com

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube