Για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ για δέκατη συνεχόμενη φορά, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η διεθνής κεντρική των «ερυθρολέυκων», Αλίκη Κωνσταντινίδου, που τόνισε τη σημασία παρουσίας ιστορικών ομάδων όπως η ΑΕΚ στην Α1 των γυναικών.
.
Η ομάδα του Πειραιά επιικράτησε με 3-0 σετ της ΑΕΚ και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της που θα προκύψει από το ζευγάρι ΑΟ Θήρας-Πανναξιακός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Αλίκης Κωνσταντινίδου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου:

Για τον ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ: «Ελέγξαμε από την αρχή το παιχνίδι. Ήμασταν καλά προετοιμασμένες γι’ αυτό. την Το ότι υπήρχε διαφορά επειδή η ΑΕΚ αγωνίζεται στην Pre League δεν σήμαινε κάτι για εμάς. Πρόκειται για δύο ομάδες με ιστορία και όποτε συναντιούνται τα παιχνίδια είναι πάντα σημαντικά».

Για τον αντίπαλο του τελικού που θα είναι ο ΑΟ Θήρας ή ο Πανναξιακός: «Είμαστε προετοιμασμένες και για τις δύο περιπτώσεις. Παίξαμε και με τις δύο ομάδες μέσα στη σεζόν. Ας κερδίσει ο καλύτερος και εμείς τον περιμένουμε».

Για την πίεση του να βρίσκεσαι στην κορυφή: «Το ότι βρίσκεσαι στην κορυφή σημαίνει ότι πολλές φορές πρέπει να ανταγωνιστείς τον ίδιο σου τον εαυτό και είναι ακόμα πιο δύσκολο από το να έχεις υπαρκτό αντίπαλο. Ελπίζουμε του χρόνου το πρωτάθλημα να είναι πιο ανταγωνιστικό με γεμάτα γήπεδα. Λείπουν τέτοια παιχνίδια από την Α1».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube