Νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος η ΑΕΚ Λάρνακας! Η ομάδα του Χένινγκ Μπέργκ πανηγύρισε το πρώτο εντός έδρας «τρίποντό» της τη φετινή σεζόν, αφού επικράτησε 1-0 της Ανόρθωσης!

Οι γηπεδούχοι έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο έχοντας την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και με το γκολ του Φραν Σολ στο 13' πήραν τη νίκη. Μάλιστα ο Ισπανός σκόραρε άλλες δυο φορές ωστόσο κανένα από τα τέρματα δεν μέτρησε, αφού και στις δυο περιπτώσεις ήταν εκτεθειμένος. Στους 13 βαθμούς και την 3η θέση η ΑΕΚ Λάρνακας, παρέμεινε 9η με οκτώ βαθμούς η Ανόρθωση.



Σημαντικές νίκες και για τις ομάδες της Λεμεσού. Αρχικά ο Άρης έφυγε με σπουδαία επικράτηση από την έδρα του Εθνικού Άχνας με σκορ 2-1 με τον Μαγιαμπέλα να ανοίγει το σκορ στο 20' και το Καγιού τρία λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0. Το μόνο που κατάφερε ο Εθνικός Άχνας ήταν να μειώσει με γκολ του Αντερέγκεν στο τελικό 2-1.



Τέλος ο Απόλλων έκανε το καθήκον του απέναντι στη νεοφώτιστη Ομόνοια 29ης Μαΐου. Οι «κυανόλευκοι» με γκολ των Σβάιμπεγκ και Ντορεγκαράι επικράτησαν 2-0 και βρέθηκαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube