Τις νέες περιοχές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό», μέσα από τα προϊόντα και τα χαρακτηριστικά τους εδέσματα, παρουσίασε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος στο πλαίσιο της 10ης HORECA.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο του «Ελληνικού Πρωινού», παρουσιάστηκαν τα πρωινά 7 περιοχών: Ζακύνθου, Λευκάδας, Φωκίδας, Λακωνίας, Ηπείρου, Ημαθίας και Σίφνου. Υπογραμμίζεται ότι το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος παρείχε κατά τη διάρκεια της HORECA όλο το πληροφοριακό υλικό προς τους ενδιαφερόμενους, καθώς και τεχνικές παρασκευής του Ελληνικού Πρωινού...
www.driveandtravel.gr