Ο Ντοκ Ρίβερς θεωρεί πως η διαδρομή του απαντά από μόνη της σε όσους τον αμφισβητούν. Μετά την αποτυχημένη σεζόν των Μπακς ο ίδιος δέχτηκε σκληρή κριτική και απάντησε στους επικριτές του.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι έχω αποτύχει. Αποτυχία; Τι σημαίνει αυτό; Επειδή δηλαδή δεν κερδίσαμε κάποιον τίτλο; Υπάρχουν στιγμές όπου θεωρώ πως αξιολογούμαστε υπό άλλα στάνταρ. Και τα καλό σε αυτό είναι ότι εγώ έχω δημιουργήσει αυτά τα στάνταρ. Οπότε για εμένα είναι καλό. Όταν η κουβέντα φτάνει στο σημείο του ότι δεν είσαι καλός, αυτά είναι μαλ@@@ες! Και αυτό επειδή το έχω κάνει και μπορώ να το κάνω», δήλωσε στο Athletic.

«Είναι απλά δύσκολο να το κάνει οποιοσδήποτε. Οπότε πάντα το έβλεπα με αυτόν τον τρόπο. Είμαι όγδοος σε νίκες και τέταρτος σε νίκες στα playoffs. Ο πατέρας μου συνήθιζε να μου λέει: ‘Εάν κάποιος κάποτε είπε κάτι που ποτέ δεν θα άκουγες, γιατί να έδινες καν την προσοχή σου;’ Τα νούμερά μου δεν λένε ψέματα. Προπονώ 25 χρόνια και έχω δύο σεζόν ως ηττημένος. Και αυτές τις δυο σεζόν προσπαθούσαμε να χάσουμε. Οπότε έχω μπει στα playoffs 21 στα 25 σεζόν. Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να πεις ή να κάνεις ώστε να πάρεις από εμένα όσα έχω καταφέρει και ποτέ δεν θα το επιτρέψω. Βάσει αυτού, θέλω να κάνω κι άλλα. Και για να κάνω κι άλλα, πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου σε καταστάσεις που θα σε κριτικάρουν εάν δεν το κάνεις. Και είμαι καλά με αυτό», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube