Ακάθεκτος ο ΛεΜπρόν συνεχίζει την προέλαση του στο ΝΒΑ, καθώς κόντρα στην αναμέτρηση Λος Άντζελες Λέικερς – Ιντιάνα Πέισερς πρόσθεσε ακόμη μια ατομική διάκριση στο πλούσιο βιογραφικό του και ταυτόχρονα μεγάλωσε τον θρύλο στα βιβλία της ιστορίας της Λίγκας.

Ο «βασιλιάς» χάρη στους 38 πόντους που σημείωσε κόντρα στους Πέισερς έφτασε τα 436 παιχνίδια στην καριέρα του, όπου ολοκληρώνει μια αναμέτρηση με +30 πόντους στην στατιστική του, γεγονός που τον βοήθησε να ξεπεράσει ένα άλλο μεγάλο όνομα στην ιστορία του ΝΒΑ, τον θρύλο των Γιούτα Τζαζ, Καρλ Μαλόουν.

Για την ακρίβεια, με την συγκεκριμένη επίδοση ο 33χρονος ηγέτης των Λέικερς πέρασε στην 3η θέση της λίστας με τους αθλητές που καταγράφουν περισσότερες φορές +30 πόντους στην καριέρα τους στο ΝΒΑ, ξεπερνώντας τον θηριώδη, πάουερ φόργουορντ των «μορμόνων».

Οι παίκτες που βρίσκονται πάνω από τον ΛεΜπρόν είναι ο μοναδικός, Μάικλ Τζόρνταν με 562 αγώνες και ο Γουίλτ Τσάμπερλέϊν με 515 αντίστοιχα.

Ο ΛεΜπρόν ήταν ο κορυφαίος για τους «λιμνανθρώπους» τα ξημερώματα, στην νίκη επί των Πέισερς με σκορ 104 – 96, καθώς πέτυχε 38 πόντους (6/10 β, 15/27 σουτ και 2/7 τριπ), κατέβασε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ, στα περίπου 38 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ του «Staples Center».

Οι Λέικερς (12-9) βρίσκονται στην 7η θέση της Δυτικής Περιφέρειας έπειτα από 21 αγώνες ενώ οι Πέισερς (13-9) στην 5η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας μετά από 22 παιχνίδια.

Δείτε το βίντεο:








Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube