Μαρούσι-Νόρκεπινγκ
Ένας νέος κύκλος ξεκινάει για το Μαρούσι. Επιστρέφοντας στην Ευρώπη μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, υποδέχεται (20.15) για την πρεμιέρα του έβδομου ομίλου του FIBA Europe Cup τη σουηδική Νόρκεπινγκ στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ο στόχος των «κίτρινων» είναι αφενός να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στη διοργάνωση κι αφετέρου να δώσουν όσα περισσότερα παιχνίδια για να βελτιώσουν την ομοιογένειά τους.

Ο Νίκος Βετούλας ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν την ήττα της πρεμιέρας στη Stoiximan GBL από τον Προμηθέα και να έχουν το μυαλό τους το ευρωπαϊκό παιχνίδι. «Μια ομάδα με εννέα καινούργιους παίκτες έχει μπροστά της μια διαδικασία για να καταφέρει να βρει την ταυτότητά της. Υπό αυτή την έννοια, η Ευρώπη μόνο καλό θα μας κάνει, γιατί πλέον η ομάδα μας χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια για να ρολάρει», τόνισε χαρακτηριστικά ο 50χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε πως:

«Έχουμε πληροφορίες για τη Νόρκεπινγκ, αλλά στην αρχή της σεζόν κάθε παιχνίδι έχει δυσκολίες. Για αυτό, περισσότερο κοιτάμε την δική μας εικόνα γιατί θεωρώ ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Όπως είδαμε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, υπάρχει μεγάλη ανταγωνιστικότητα κι, αν εξαιρέσεις τους δυο "μεγάλους", όλοι μπορούν να νικήσουν παντού. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται εμπιστοσύνη και πνευματική σταθερότητα».

Λίμπουργκ-ΠΑΟΚ
Με προορισμό το Βέλγιο αναχώρησε την Τρίτη η αποστολή του ΠΑΟΚ, ώστε κόντρα στη Λίμπουργκ να αρχίσει τις υποχρεώσεις του στο FIBA Europe Cup.



Η αποστολή του «δικεφάλου» «πέταξε» αρχικά για τις Βρυξέλλες κι, από εκεί, μετέβη στο Χασέλτ, έδρα της αντίπαλου του. Οι «ασπρόμαυροι» προπονήθηκαν το βράδυ της ίδιας μέρας στο «Sporthal Alverberg», το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας στις 21:30.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι: Παναγιώτης Λέφας, Cedric Henderson Jr., Devonte Upson, Jake Forrester, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Νίκος Περσίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Frank Bartley, Χρήστος Μανθόπουλος, Shavar Reynolds Jr, Rocky Kreuser

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.