Άγριο ξεκατίνιασμα ανάμεσα σε δύο πρώην συμπαίκτες στους Θάντερ έγινε με αφορμή την επιστροφή του Ράσελ Γουέστμπρουκ στην Οκλαχόμα, ως αντίπαλος με τη φανέλα των Ρόκετς.

Ο Κέντρικ Πέρκινς ισχυρίστηκε πως ο «Ρας» είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία των Θάντερ και πως χωρίς αυτόν ο KD αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο των playoffs. Ο νυν σούπερ σταρ των Νετς αντέδρασε με «καρφί» για τον παλαίμαχο ψηλό. «Ο βασικός μας σέντερ μέτρησε το εντυπωσιακό "2 πόντοι και 3 ριμπάουντ" σε αυτή την σειρά. Έπαιξες πολύ σκληρά πρωταθλητή».

Ο Πέρκινς δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση. «Αγόρι μου, έκανες κίνηση με τη μεγαλύτερη ένδειξη αδυναμίας στην ιστορία του ΝΒΑ. Ήσουν σε μια ομάδα που προηγείτο 3-1 των Γουόριορς στους τελικούς της Δύσης και την επόμενη σεζόν πήγες σε αυτούς; Μιλάμε για καρδιά πρωταθλητή».

Φυσικά δεν τελείωσε εκεί η «συζήτηση» στο Twitter. Ο Ντουράντ απάντησε: «Αδύναμος είσαι όταν παίζεις βασικός σέντερ, παίζεις πολύ χρόνο και δεν έχεις παραγωγή. Θα έπρεπε να δουλέψεις στο παιχνίδι σου όσο κι εγώ».

Ο Πέρκινς δεν το άφησε να πέσει κάτω ούτε αυτό… «Ωραία. Εσύ δούλεψες σκληρά, αλλά και πάλι έπρεπε να πας σε μια ομάδα που είχε ρεκόρ 73-9. Για να λέμε την αλήθεια, δεν νιώθεις καν πραγματικός πρωταθλητής και δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς τα βράδια γνωρίζοντας πως πήρε το δρόμο της εξόδου σαν δειλός».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube