Ο Απόλλωνας επανήλθε στην Σούπερ Λίγκα και το έκανε με νίκη κόντρα στον Άρη αλλά ο Αλέκος Βοσνιάδης ξεκαθαρίζει στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέκος Βοσνιάδης στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τον Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για τους στόχους του Απόλλωνα:
«Στόχος κάθε ομάδας που ανεβαίνει κατηγορία είναι να σωθεί. Θα δώσουμε τη μάχη μας για να το πετύχουμε. Πιστεύω πως υπάρχει το ρόστερ και η ποιότητα και με λίγο τύχη θα σωθούμε. Τώρα αν προκύψει οτιδήποτε παραπάνω χαρά μας θα είναι. Ξεκάθαρα όμως στόχος είναι η παραμονή στην Σουπερ Λίγκα».

Για τον κόσμο αλλά και το πώς βλέπει το μέλλον της ομάδας: «Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι απαιτητικός. Πέρασε άσχημες στιγμές και τώρα ξαναζεί το όνειρο του. Είναι σημαντική η παρουσία του κύριου Βελλή και πιστεύω πως η ομάδα θα κάνει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον».

Για τις μεταγραφές που έκανε ο Απόλλωνας: «Ήρθαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και ανέβηκε το επίπεδο αλλά είναι σημαντική και η παρουσία των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών. Υπήρχε μεγάλη διάθεση για να πάρουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε την αξία των παιδιών αυτών που ήρθαν όπως ο Πετρόπουλος για παράδειγμα και έχουν τις δυνατότητες. Και για αυτούς η χρονιά είναι ένα στοίχημα και να βοηθήσουν την ομάδα να έχει σταθερή πορεία».

Για την παραγωγικότητα σε γκολ στην 1η αγωνιστική και αν περίμενε κάτι τέτοιο: «Αν πω ναι θα πω ψέματα οι ομάδες δεν ήταν έτοιμες . Στη συνέχεια πιστεύω θα είναι πιο προσεκτικές αλλά αυτό για τον κόσμο είναι πολύ καλό και να βλέπει γκολ και να ξεφεύγει ένα ματς στο σκορ. Αν υπάρχει θέαμα θα επιστρέψει κόσμος στα γήπεδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος στην αποχή των οργανωμένων του ΟΦΗ - Επιστρέφουν στο γήπεδο

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Ολυμπιακός πρέπει να αλλάξει την εικόνα του μετά το Καραϊσκάκη»

Αθανασίου: «Να διορθώσει την αμυντική του συμπεριφορά ο Παναθηναϊκός - Είναι ο πιο αδικημένος στις πρώτες 7 αγωνιστικές»

Σταματέλος: «Κρατούν την τελευταία εβδομάδα στον Ολυμπιακό…»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει ζητήματα να επιλύσει ο ΠΑΟΚ - Καθιερώθηκε η κουβέντα Σαββίδη με Λουτσέσκου»

Δεσύλλας: «Θα δούμε και στη συνέχεια Γεντβάι δεξιά και Ίνγκασον αριστερά - Πρόβλημα στην τελική απόφαση ο Παναθηναϊκός»

Παναιτωλικός: Πότε θα εκτίσουν τις τιμωρίες τους Σιέλης και Πέρες

Κετσετζόγλου: «Αποκτά ισορροπία η ΑΕΚ με το δίδυμο Περέιρα-Πινέδα»

Το μήνυμα στήριξης του Λεβαδειακού στον Παπαδόπουλο

Καμαρά: «Μας δίνει πολλά αυτή η νίκη, έχουμε ηρεμία για περισσότερη δουλειά»