Με επιτυχία στέφθηκε η εγχείρηση στο αριστερό χέρι του Κρις Πολ, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να βγάζουν σχετική ανακοίνωση.

Τέλη Ιανουαρίου θα επανεξετάσουν την κατάσταση του 38χρονου πόιντ γκαρντ και ενώ σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση επρόκειτο να επιστρέψει σε 4-6 εβδομάδες. Ο τραυματισμός του 12 φορές All Star κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση για τους «πολεμιστές», οι οποίοι είναι δωδέκατοι στη δυτική περιφέρεια με ρεκόρ 17-19.

Ο Πολ υπέστη κάταγμα στο αριστερό του χέρι την Παρασκευή το βράδυ στη νίκη των Γουόριορς με 113-109 επί των Ντιτρόιτ Πίστονς. Ο βετεράνος γκαρντ αστόχησε σε ένα τρίποντο με 6:08 να απομένει στο τρίτο δεκάλεπτο και κινήθηκε για να μαζέψει το ριμπάουντ. Ήρθε σε επαφή με τον Τζέϊνταν Άϊβι του Ντιτρόιτ και στη συνέχεια έπιασε κατευθείαν το χέρι του, πριν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια.

«Θα είναι δύσκολο, ο Κρις είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, είναι κατάλληλος για την ομάδα μας και έκανε τη ζωή πολύ πιο εύκολη όχι μόνο για το Στεφ, αλλά ήταν και αρχηγός της δεύτερης μονάδας», δήλωσε ο προπονητής των Γουόριορς, Στιβ Κερ, μετά τη νίκη της Παρασκευής κόντρα στους Πίστονς.

Τη φετινή σεζόν ο Κρις Πολ έχει μέσο όρο 8,9 πόντους, 7,2 ασίστ και 3,8 ριμπάουντ σε 27,6 λεπτά.

Επιμέλεια: Μάκης Θεοτοκάτος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube