Αρκετά βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις των Μιλγουόκι Μπακς μετά και τον οδυνηρό και πρόωρο αποκλεισμό από τους Μαϊάμι Χιτ με 4-1 στον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ.

Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο τερμάτισε με το καλύτερο ρεκόρ της regular season, εντούτοις, δεν μπόρεσε να φτάσει μακριά στην postseason, με τον «Greek Freak» να τονίζει χαρακτηριστικά μετά το τέλος του Game 5 πως η σεζόν δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αποτυχημένη.

Προτού προλάβει να καθίσει η... σκόνη του αποκλεισμού, ο Τζέι Κράουντερ, άφησε αιχμές κατά της ομάδας και του τεχνικού επιτελείου των «ελαφιών», με αφορμή τη μη χρησιμοποίησή του στα playoffs.


«Δεν έχω ξαναβρεθεί σε κατάσταση σαν αυτή. Δείτε το βιογραφικό μου, 11 χρόνια παίζω. Πάντα έπαιζα. Είμαι πολύ μπερδεμένος, δεν ξέρω γιατί με έφεραν εδώ, δεν ξέρω ποιος ήταν ο σκοπός μου σε αυτή την ομάδα. Προφανώς και δεν περίμενα ότι δεν θα αγωνίζομαι, διότι δεν συνέβη ποτέ στην καριέρα μου στο NBA.

Γιατί να συμβεί τώρα; Ρωτήστε αυτούς που πρέπει, εγώ είμαι παίκτης και πρέπει να κάνω αυτό που λέει ο προπονητής. Σίγουρα όμως το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκα στο Game 4 μου έδειξε ότι δεν θα παίξω ούτε στο Game 5»
, ανέφερε αρχικά ο 32χρονος φόργουορντ, ο οποίος πάντως ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να συνεχίσει να φορά τη φανέλα των Μπακς και τη νέα σεζόν.


«Θα ήθελα να μείνω, γιατί στα αποδυτήρια είναι μια μεγάλη ομάδα παικτών που βάζει πρώτα τη δουλειά και μετά τη διασκέδαση. Μπορώ να δουλέψω σε τέτοιο περιβάλλον και πραγματικά εκτιμώ τους συμπαίκτες μου που με καλωσόρισαν. Από την πρώτη μέρα υπήρξε αγάπη από την πλευρά τους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube