Ο Δημήτρης Κραβαρίτης τόνισε πως το πλάνο του Ολυμπιακού κόντρα στον Αλιμο ήταν να παίξουν άμυνες ζώνης στην τρίτη και στην τέταρτη περίοδο για να βγουν στην κόντρα, ζήτησε βελτίωση στην τελική πάσα, ενώ εξήρε την απόδοση του Αλίμου και την ενέργεια που έβγαλαν κάποιες εκ των «ερυθρόλευκων» πολιστριών.

Αναλυτικά: «Το πλάνο μας ήταν αυτό, να πιέσουμε πολύ στα πρώτα οκτάλεπτα στην άμυνα και να ρισκάρουμε και κάποιες αποβολές, που όντως δεχτήκαμε. Από κει και πέρα, στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο παίξαμε μεικτές άμυνες και ζώνες, με στόχο να φύγουμε στην κόντρα διότι έχουμε αρκετά κορίτσια που διαθέτουν πάρα πολύ καλό κι έμφυτο ταλέντο σε αυτό το κομμάτι.

Έτσι ξεφύγαμε και με τρία γκολ. Μπορεί να νικήσαμε σήμερα, αλλά δεν μου άρεσε η προσέγγισή μας στην επίθεση στο ξεκίνημα στον παίκτη παραπάνω. Το είχαμε τονίσει πριν, αλλά δεν το κάναμε. Δεν είχαμε καλές αποφάσεις, καλές τελικές πάσες και πρέπει να το βελτιώσουμε.

Από κει και πέρα, ο Αλιμος ήταν πολύ διαφορετικός από το πρώτο παιχνίδι, μπήκε πάρα πολύ δυνατά. Η ενέργεια κάποιων κοριτσιών μας μάς έδωσε τη νίκη. Είναι η πρώτη νίκη στο Champions League, ξεκινήσαμε με ‘τρίποντο’. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ώστε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια της σεζόν».

Η Χριστίνα Σιούτη συμπλήρωσε πως: «Προετοιμαζόμασταν αρκετές ημέρες για αυτό τον αγώνα. Δεν μπήκαμε όπως θα θέλαμε, ούτε παίξαμε όπως είχαμε σχεδιάσει. Παρόλα αυτά, με κάποιες καλές επιθέσεις και κάποιες κρίσιμες άμυνες που βγάλαμε, καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι και να ξεκινήσουμε με το ‘δεξί’ την πορεία μας στο Champions League».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube