Ο Δημήτρης Κραβαρίτης τόνισε πως οι πολίστριες του Ολυμπιακού αισθάνονται «βαριά» τα πόδια τους από την προετοιμασία, θεωρεί πως φάνηκαν υπερόπτες κόντρα στον Εθνικό, στάθηκε στην ψυχολογία του «πρέπει» που διέπει τον σύλλογο και περιμένει καλύτερα πράγματα σε μια απαιτητική χρονιά.

Αναλυτικά: «Μπήκαμε πολύ νευρικά στο ματς, δεν είχαμε δώσει κανένα επίσημο παιχνίδι. Η ομάδα είναι "βαριά", ξέρω πολύ καλά πόσο έχουμε δουλέψει. Εμείς και αυτή τη βδομάδα είμαστε σε φουλ πρόγραμμα προετοιμασίας. Μπήκαμε νομίζω και λίγο υπερόπτες.

Από ‘κει και πέρα, μπήκαμε στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Εθνικό. Ο Εθνικός δεν είχε τίποτα να χάσει. Εμείς πάντα παίζουμε με το "πρέπει", με το "πρέπει" 'βαραίνουν" τα χέρια. Εγώ θα δίνω πίστωση χρόνου σε αυτά τα κορίτσια. Σήμερα κρινόταν ένας τίτλος, δεν ήταν απλό. Ο χρόνος θα κυλήσει υπέρ μας και θα δούμε ωραία πράγματα. Η χρονιά ξεκίνησε κι είναι πολύ απαιτητική».

Η Στεφανία Σάντα τόνισε πως: «Ήταν το πρώτο ματς της σεζόν κι ήταν τελικός, για τρόπαιο. Οπότε, είχαμε παραπάνω κίνητρο και έπρεπε να παίξουμε με πάθος, ώστε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σα νέα ομάδα που είμαστε.

Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, όμως μετά βγάλαμε πάθος και θέληση για τον τίτλο και καταφέραμε να σκοράρουμε, παίξαμε καλύτερα στην άμυνα. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, είμαστε στο ξεκίνημα ακόμα. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και την προετοιμασία των τελευταίων πέντε εβδομάδων, θα πάμε δυνατά για το… τέσσερα στα τέσσερα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube