Τελικά δεν θα συγχωνευτούν ο ΑΟ Κέρκυρας και ο ΑΟ Κασσιώπης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χάρης Κουτσούρης μετά από τέσσερις συναντήσεις που είχε με τον Γιώργο Λιμπάντση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάρης Κουτσούρης στην εκπομπή «Πάρε – Δώσε» του Start Channel

«Είχαμε μια σειρά επαφών με τον κ. Λιμπάντση, όμως τελικά μετά από συζήτηση με τους συνεργάτες μου, κρίναμε πως η προσφορά του δεν ήταν ικανοποιητική. Εγώ έχω “ματώσει” γι' αυτή την ομάδα για να τη φτάσω ως τη Β' Εθνική και νομίζω πως αυτό που μας προσφέρει η Κέρκυρα δεν έχει κανένα όφελος για την Κασσιώπη. Επί της ουσίας, αν συμφωνήσω θα είναι σαν να χαρίζω την Κασσιώπη.

Εμείς είμαστε ανοικτοί σε κάθε συζήτηση για το καλό του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, γι' αυτό και ρίξαμε τις απαιτήσεις μας κατά πολύ, αλλά η προσφορά δεν ήταν σε καμία περίπτωση ικανοποιητική. Παρόλα αυτά, θα περιμένουμε ακόμη για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, για νέες συζητήσεις, όμως δεν θα περιμένουμε και για πάντα», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Γιώργο Λιμπάντση για τη σειρά επαφών που είχαν (τέσσερις στον αριθμό):

«Είμαστε η ομάδα με τα λιγότερα χρέη στη Football League και όλες οι ομάδες θα ήθελαν να μας προσεγγίσουν».

Καταλήγοντας, ο ισχυρός άνδρας της Κασσιώπης μίλησε για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει η ομάδα του κανονικά στο Πρωτάθλημα της Football League: «Σε μια τέτοια περίπτωση, θα έχουμε χαμηλό μπάτζετ, θα βασιστούμε κατά 90% σε Κερκυραίους ποδοσφαιριστές και θα στοχεύσουμε στην παραμονή στην Κατηγορία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube