Η Εθνική έχει μπροστά της αναμέτρηση με πολύ υψηλό δείκτη δυσκολίας, αφού αντιμετωπίζει την Ιταλία εκτός έδρας, αλλά ο Λεονάρντο Κούτρης τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί με στόχο τη νίκη.

«Είναι πολύ δύσκολο το ματς κόντρα στην Ιταλία, είναι η επικεφαλής και η πιο δύσκολη ομάδα του ομίλου που θα αντιμετωπίσουμε, όμως με την νέα φιλοσοφία και αύρα του προπονητή μας και του τεχνικού επιτελείου και αν δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το καλό αποτέλεσμα θα είναι η νίκη, αυτό θα επιδιώξουμε. Δεν θα πάμε για την ισοπαλία. Δεν θα είναι άσχημος και ο βαθμός, αλλά στόχος είναι η νίκη. Όπως κάθε αρχή, και η δική μας με το νέο προπονητή έχει φέρει αλλαγές και είναι δύσκολη. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι τον προπονητή για να πάρουμε τα αποτελέσματα και την ψυχολογία που χρειαζόμαστε για να μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία», επεσήμανε αρχικά ο μπακ του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Όταν έχεις μια πληρότητα στη θέση του αριστερού μπακ, με τέσσερις και περισσότερους παίκτες που μπορούν να σταθούν στο επίπεδο της Εθνικής σε μια δύσκολη θέση παγκοσμίως είναι πολύ ωραίο, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά θεμιτός γιατί σε τραβάει στα όρια σου και σε υποχρεώνει να αποδίδεις καλύτερα και να ξεπερνάς τον εαυτό σου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube