Μαγική προσπάθεια από τον Φιλίπε Κουτίνιο στην αναμέτρηση της Βάσκο Ντα Γκάμα με την Παλμέιρας για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας!

Με την καριέρα του να έχει πάρει εδώ και καιρό την... κατιούσα, ο 32χρονος επέστρεψε στη χώρα του τον περασμένο Ιούνιο, προσπαθώντας να ξαναβρεί τον καλό αγωνιστικό του εαυτό.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής (22/9) αναμέτρησης της Βάσκο με την Παλμέιρας, ο Κουτίνιο μπήκε ως αλλαγή στο 58' αντικαθιστώντας τον Ντιμίτρι Παγέτ, στρέφοντας τα βλέμματα πάνω του χάρη σε μια μαγική του ενέργεια!

Συγκεκριμένα, αφού απέφυγε τον πρώτο αντίπαλό του με ένα υπέροχο τακουνάκι, στη συνέχεια πέρασε και δεύτερο με φανταστική ποδιά, θυμίζοντάς μας τον ποδοσφαιριστή που εντυπωσίαζε πριν από μερικά χρόνια με τη φανέλα της Λίβερπουλ!

Θυμίζουμε ότι ο Κουτίνιο πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στους «Reds» (2013-18), πριν μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα έναντι 135 εκατ. ευρώ! Κάπου εκεί άρχισε και η... κατηφόρα στην καριέρα του, αφού δεν στέριωσε ποτέ στους «μπλαουγκράνα», ενώ στη συνέχεια πέρασε και δεν ακούμπησε από Μπάγερν Μονάχου και Άστον Βίλα, πριν μετακομίσει στο Κατάρ για χάρη της Αλ Ντουχαΐλ την περσινή σεζόν.

Δείτε τη διπλή μαγική του ντρίπλα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube