Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του αλλά «υποκλίθηκε» στην ανωτερότητα του σπουδαίου, Χασάν Γιαζντανιχαρατί, ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά της ελευθέρας πάλης στην κατηγορία των 86 κιλών.

Πλέον, ο 32χρονος Έλληνας παλαιστής περιμένει να μάθει για το αν θα συμμετάσχει στα ρεπεσάζ του αγωνίσματος, μέσω των οποίων θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Μετά το τέλος του προημιτελικού, ο Κουρουγκλίεφ στάθηκε στην κούραση που αντιμετώπισε, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι δυνάμεις του κάποια στιγμή τον εγκατέλειψαν.



«Κουράστηκα. Με άφησαν οι δυνάμεις μου, θα προσπαθήσω για την συνέχεια αν μου δοθεί η ευκαιρία στα ρεπεσάζ. Δεν κοιτάω στους αγώνες αυτούς αν έχω να κάνω με Παγκόσμιο πρωταθλητή ή Ολυμπιονίκη, θα παλέψω. Αυτός ο αντίπαλος μου ήταν καλύτερα προετοιμασμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Έλληνας πρωταθλητής.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο προπονητής του, Χριστόφορος Ξενίδης, ο οποίος ανέφερε πως:


«Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο όπως και η ψυχολογία. Χτύπησε στο πλευρό του ο Κουρουγκλίεφ, ήταν πρόβλημα αυτό. Αλλά όπως είπε ο αθλητής μου, ο αντίπαλός του ήταν καλύτερος και ψυχολογικά προετοιμασμένος. Τι να κάνουμε. Eίμαι ζεστός δεν καταλαβαίνω τίποτα τώρα, θα δούμε στην συνέχεια τι έγινε. Αν μου δοθεί η ευκαιρία θα παλέψω οπωσδήποτε για το μετάλλιο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube