Πριν λίγες μέρες, ο γνωστός Γερμανός δημοσιογράφος Φλόριαν Πλέτενμπεργκ ανέφερε πως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχε φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, τονίζοντας πως ο Έλληνας στόπερ είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας για να αντικαταστήσει τον Γουίλιαν Πάτσο, που είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σήμερα, ο Πλέτενμπεργκ εξασφάλισε αποκλειστική συνέντευξη από τον προπονητή της Άιντραχτ, Ντίνο Τόπμελερ, τον οποίο ρώτησε για την περίπτωση του Κουλιεράκη. Ο Γερμανός τεχνικός απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, αν και έβαλε τον παίκτη του ΠΑΟΚ στο «κάδρο» με τον τρόπο του.

«Έχω ακούσει οπωσδήποτε το όνομα του Κουλιεράκη στο παρελθόν. Πέτυχε το γκολ εναντίον μας στο Conference League. Καλός παίκτης, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμη παίκτης μας, οπότε δεν θέλω να πάρα πολλά. Είναι προφανές ότι αν αφήσουμε κάποιον να φύγει στην άμυνα, θα χρειαστεί να φέρουμε κάποιον στη θέση του», είπε αναλυτικά.

Ο ρεπόρτερ του γερμανικού Sky Sports, ανέφερε στο ρεπορτάζ του πως υπάρχει προφορική συμφωνία με τον 20χρονο Χανιώτη για συμβόλαιο ως το 2029, αλλά πρέπει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες με τον ΠΑΟΚ και η μεταγραφή είναι πολύ πιθανό να γίνει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.