Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί καλύτερος μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων εξέφρασε ο Ομάρ Κόλεϊ.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε για την επιστροφή του «Δικεφάλου του Βορρά» στα νικηφόρα αποτελέσματα, την εικόνα της ομάδας και φυσικά τη δική του απόδοση, μόλις ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ομάρ Κόλει στη LiveSport
Για τη νίκη στη Λιβαδειά, μετά από τρεις σερί ήττες: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, εκτός έδρας με έναν σκληρό αντίπαλο. Αυτό που έχει αξία για μας είναι ότι καταφέραμε να μπούμε στο σωστό δρόμο, να πάρουμε τη νίκη ύστερα από τις προηγούμενες δύσκολες μέρες που περάσαμε και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε σήμερα τους τρεις πόντους και πετύχαμε τον στόχο μας. Από εκεί και πέρα, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και για τα επόμενα παιχνίδια».

Για την διακοπή και πόσο βοηθάει την ομάδα: «Αυτός είναι ο στόχος μας. Μας δίνει ηρεμία, είμαστε πιο ψύχραιμοι. Δεν υπάρχει αυτό το άγχος. Κοιτάμε μπροστά για τα επόμενα παιχνίδια. Πάμε όντως στην κορυφή στη διακοπή αυτή και όταν γυρίσουμε θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

Για το πώς κρίνει τον εαυτό του σε θέμα ετοιμότητας: «Κάθε φορά που αγωνίζομαι δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η ομάδα. Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος να παίξω για να βοηθήσω την ομάδα. Είχα έναν μικροτραυματισμό στα τελευταία παιχνίδια, αλλά εφόσον είμαι υγιής είμαι έτοιμος να παλέψω για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.