Δηλώσεις λίγο πριν την έναρξη της εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL, έκανε ο Δημήτρης Κοντός.

Ο διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της «πράσινης» ΚΑΕ, χαρακτήρισε διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, ενώ στάθηκε και στην επαγγελματική διαιτησία, τονίζοντας ότι είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να αλλάξει επίπεδο το άθλημα στη χώρα μας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία, το επόμενο βήμα για εμάς είναι να μείνουμε ταπεινοί και να καταφέρουμε να διατηρηθούμε εκεί που είμαστε, σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι.

Στο οργανωτικό και σε ό,τι έχει να κάνει με το γήπεδο, όλη η Ευρώπη είδε ότι έχουμε ένα στολίδι, είναι διαφήμιση για όλο το ελληνικό μπάσκετ.

Στόχος είναι να γίνει ακόμα καλύτερο, να είναι ένα σημείο αναφοράς για όλο τον ευρωπαϊκό αθλητισμό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μια πρώτη γεύση την πήρε ο κόσμος προχθές, γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και από όλους τους συνεργάτες, νομίζω ότι θα είναι κάτι εντυπωσιακό.

Σε οργανωτικό επίπεδο, έχουμε καταθέσει και εμείς μια πρόταση για την επαγγελματική διαιτησία. Θεωρώ ότι είναι μονόδρομος για την Ελλάδα, όπως εξελίσσεται το μπάσκετ, να εξελιχθούμε σε όλους τους τομείς. Είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να αλλάξουμε επίπεδο και να πλησιάσουμε λίγκες όπως η ισπανική, να παίρνουμε παράδειγμα για να γινόμαστε όλοι καλύτεροι»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube