Πολύ κοντά στο να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα είναι ο Χρήστος Καλαντζής. Η ΑΕΚ είναι σε επαφές με τον πρώην επιθετικό του Αστέρα Τρίπολης, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για σχεδόν ολοκληρωμένη μεταγραφή. Ο παίκτης, είναι πολύ πιθανό, να συναντηθεί σήμερα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπάρξει συμφωνία για τριετές συμβόλαιο.

Ο Καλαντζής, που μέχρι πριν από λίγο καιρό σκεφτόταν να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της «Ενωσης», καθώς αυτή τη στιγμή μοναδικός επιθετικός, επί της ουσίας, είναι ο Παυλής.

Στην αναμονή ο Τάουπ

Στο… περίμενε έχει η ΑΕΚ τον Τζακ Τάουπ. Ο Ολλανδός επιθετικός περιμένει πρόταση από την «Ενωση» και όπως τόνιζε χθες, «θα είμαι στην αναμονή για μια εβδομάδα». Είναι φανερό ότι στην ομάδα περιμένουν να γίνει η σύσκεψη κορυφής ανάμεσα με την παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς (σ.σ. πιθανότατα αύριο), προκειμένου να παρθεί απόφαση και για το συγκεκριμένο θέμα και να γίνει γνωστό, αν τελικά, ο «δικέφαλος» θα κινηθεί για την απόκτηση του πρώην φορ της Φόλενταμ. Μέσα στα επόμενα 24ωρα, το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει.

Την ίδια στιγμή, επιθετικοί από τη Β΄Ισπανίας και από το Βέλγιο βρίσκονται στην «κιτρινόμαυρη» λίστα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά ονόματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.