Ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος ήταν ο μεγάλος άτυχος στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, καθώς αποχώρησε τραυματίας με θλάση στους προσαγωγούς, θα απουσιάσει από τα δύο επόμενα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας κόντρα την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ την Πέμπτη (10/10) και στην Ιρλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (13/10).

Παρ' όλα αυτά ο φορ του «τριφυλλιού» έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στην αποστολή της «γαλανόλευκης», την οποία επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει και γευμάτισε με τους συμπαίκτες του, φανερώνοντας έτσι το όμορφο κλίμα, που υπάρχει στις τάξεις της Εθνικής, όπως φαίνεται άλλωστε και από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό της «γαλανόλευκης».

«Η επίσκεψη του Φώτη παρά τον τραυματισμό του, δεν ήταν απλώς μια κίνηση στήριξης προς τους συμπαίκτες του, αλλά μια ένδειξη της βαθιάς ενότητας που χαρακτηρίζει την ομάδα. Με την παρουσία του στο τραπέζι, απέδειξε πως, ακόμη και εκτός γηπέδου, η εθνική ομάδα λειτουργεί σαν μια οικογένεια, όπου ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε βήμα, είτε πρόκειται για αγώνα, είτε για τις δύσκολες στιγμές» , το μήνυμα της Εθνικής μέσω social media.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube