Νέος σάλος ξέσπασε γύρω από το Ράδιο Αρβύλα. Μετά την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στο στόχαστρο βρέθηκε ο Χρήστος Κιούσης εξαιτίας της απάντησης που έδωσε σε ένα σχόλιο χρήστη του Twitter.

Αναφερόμενος στη χθεσινή έκρηξη κρουσμάτων ο παρουσιαστής είχε παρομοιάσει τα 21.657 κρούσματα με την ταινία «Πράσινο Μίλι» (μετά την ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη πως διανύουμε το τελευταίο μίλι της πανδημίας), που αφορούσε σε θανατοποινίτες. Όταν κάποιος του έγραψε «Το 21.657 κρούσματα τι είναι; Τα βίντεο του κολλητού σας στο διαδίκτυο;», αναφερόμενος προφανώς στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο Χρήστος Κιούσης απάντησε «ο αριθμός αναμονής σου για ΜΕΘ» προκαλώντας πολλά αρνητικά σχόλια.

Ο ίδιος σήμερα σε νέα του ανάρτηση έγραψε: «Αγαπητοί σχολιαστές. Το παρακάτω δεν είναι ευχή όπως βόλεψε να γράψετε αλλά η ωμή πραγματικότητα του success story: Το Τελευταίο Μίλι. Κατά τα λοιπά γράφω επωνύμως χωρίς να διαθέτω βουλευτική ή άλλη ασυλία! Καλή Πρωτοχρονιά, μείνετε μακριά από τις αχρειάστες ΜΕΘ. Εμβολιαστείτε!».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube