Αγάπη και αλληλεγγύη «μοίρασαν» ο ΠΑΟΚ και η ΜΕΝΤ που συμμετείχαν σε τουρνουά για την οικονομική ενίσχυση της 4χρονης Ιωάννας, που χρειάζεται άμεσα επέμβαση καρδιάς.

Το τουρνουά που διοργάνωσε ο ΠΟ Μουδανιών έγινε στο γυμναστήριο της περιοχής, με 400 περίπου άτομα να στηρίζουν την σημαντική πρωτοβουλία, ενώ οι παίκτες του «δικέφαλου του βορρά» συγκέντρωσαν ένα ποσό που έδωσαν στους διοργανωτές μετά το τέλος των ματς.

Αγωνιστικά,ο ΠΑΟΚ έπαιξε ένα σετ κόντρα στην ομάδα των Μουδανιών, ενώ αναμετρήθηκε για δύο σετ κόντρα στη ΜΕΝΤ. Για το τέλος, η ομάδα της Τούμπας έπαιξε κόντρα στους διοργανωτές. Φυσικά, δεν κρατήθηκε σκορ, αφού ο σκοπός ήταν οι τρεις ομάδες να σκορπίσουν χαμόγελα και αισιοδοξία.

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ σε αυτό το ξεχωριστό τουρνουά ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Κουρνέτας είχε να πει: «Ήταν μια πολύ καλή πρωτοβουλία και της διοίκησης των Μουδανιών αλλά και των διοικήσεων του ΠΑΟΚ και της ΜΕΝΤ που συνέβαλλαν για τη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά.

Όλοι οι αθλητές πολύ ευχάριστα συμμετείχαμε σε αυτή την εκδήλωση που έγινε για καλό σκοπό. Ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο για να δει ομάδες υψηλού επιπέδου αλλά και να βοηθήσει την μικρή Ιωάννα.

Μακάρι να γίνονται τέτοιες κινήσεις για αυτό το σκοπό και φυσικά όλοι ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά το μικρό κοριτσάκι
».

Συγκινημένος ο πρόεδρος του ΠΟ Μουδανιών Βασίλης Κουβράκης τόνισε: «Θέλουμε ολόψυχα να ευχαριστήσουμε τις ομάδες του ΠΑΟΚ και της ΜΕΝΤ που αποδέχτηκαν με χαρά το κάλεσμα μας και συνέβαλλαν στην διεξαγωγή αυτού του τουρνουά. Είναι η συνέχεια της εκστρατείας που έχει ξεκινήσει στην τοπική κοινωνία των Μουδανιών για την εύρεση των χρημάτων που χρειάζονται για την εγχείρηση της μικρής Ιωάννας. Από την πλευρά μας είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί το τουρνουά ήταν πολύ πετυχημένο. Παρά την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε από νωρίς στα Μουδανιά το γήπεδο γέμισε από μικρά παιδιά. Ήταν πραγματικά μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και καταφέραμε ένα μαζέψουμε ένα σημαντικό ποσό για την οικογένεια της μικρής Ιωάννας. Έχουν προγραμματιστεί και μια σειρά από άλλες εκδηλώσεις το επόμενο δεκαήμερο και ελπίζουμε να συγκεντρώσουμε ακόμα περισσότερα χρήματα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.