Την ανθρωπιά και την ευαισθησία που αρμόζει σε μεγάλες ομάδες έδειξε τη Δευτέρα η ΑΕΚ.

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της «Ένωσης» (παίκτες, προπονητές, αλλά και οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Βασίλης Δημητριάδης) επισκέφθηκαν το ίδρυμα «Θεοτόκος».

Εκεί όπου έδωσαν μεγάλη χαρά στα παιδιά, προσφέροντάς τους δώρα (ανάμεσα στα οποία και μια κουζίνα-προσφορά της χορηγού εταιρείας της ΑΕΚ, Fujitsu, που θα τους χρησιμεύσει εκπαιδευτικά) αλλά κυρίως περνώντας αρκετό χρόνο μαζί τους.

Κι οι ίδιοι οι «κιτρινόμαυροι» ωστόσο χάρηκαν με την καρδιά τους την επίσκεψη, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο -που μίλησε εκ μέρους της ομάδας- να τονίζει πως «είμαστε πολύ συγκινημένοι που είμαστε εδώ για να σας ευχηθούμε καλές γιορτές» και αφού ευχαρίστησε τα παιδιά για την υποδοχή, να τους αναφέρει πως «θα είμαστε πάντα δίπλα σας».

Παρόμοιο μήνυμα, δε, έστειλε εκ μέρους των παικτών ο Βασίλης Ρόβας, που σημείωσε πως «ήρθαμε να δώσουμε χαρά σε αυτά τα παιδιά, αφού είναι σημαντικό γι’ αυτά να βλέπουν τους ποδοσφαιριστές μιας μεγάλης ομάδας να έρχονται κοντά τους».

Όσο για τον Τραϊανό Δέλλα, παρουσιάστηκε συγκινημένος και (λίγο αφότου τα παιδιά τραγούδησαν εν χορώ τα κάλαντα και παρουσίασαν ένα βίντεο που έφτιαξαν με τη βοήθεια των δασκάλων τους για την ΑΕΚ) σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Η ΑΕΚ έχει σταθεί σε αυτά τα παιδιά. Η δουλειά που γίνεται εδώ είναι σημαντική ώστε να τα βοηθήσει να ενταχθούν στην κοινωνία και επαγγελματικά, αλλά και κοινωνικά. Πάντα πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα σε αυτά τα παιδιά, όπου και αν βρίσκονται. Η ΑΕΚ πάντα θα είναι δίπλα τους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.