Με την Trade Deadline στο ΝΒΑ να απέχει πλέον λιγότερα από έναν μήνα (8 Φεβρουαρίου), οι 30 ομάδες της λίγκας προετοιμάζονται για πιθανές ανταλλαγές ώστε να προσθέσουν τις τελευταίες «πινελιές» στα ρόστερ τους, ενόψει φυσικά και της τελευταίας ευθείας στην regular season.

Ανάμεσά τους και οι Κινγκς, οι οποίοι πραγματοποιούν για δεύτερη διαδοχική σεζόν πολύ καλή πορεία, με την ομάδα του Σακραμέντο να βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 5η θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 22-14.

Ωστόσο, οι «βασιλιάδες» θέλουν φέτος να κοιτάξουν ψηλά, για αυτό και είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε μια δυνατή προσθήκη που θα τους ανεβάσει επίπεδο και θα τους επιτρέψει να φτάσουν μακριά στα playoffs.

Σύμφωνα λοιπόν με τον δημοσιογράφο, Μάικλ Σότο, η ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ έχει ξεχωρίσει για την ενίσχυσή της τον Πάσκαλ Σιάκαμ των Τορόντο Ράπτορς! Μάλιστα, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, οι Κινγκς φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν ως έμψυχο αντάλλαγμα τους Χάρισον Μπαρνς, Κέβιν Χέρτερ και Ντέιβιον Μίτσελ, μαζί με ένα μελλοντικό pick πρώτου γύρου.

Φέτος, ο 29χρονος Καμερουνέζος φόργουορντ μετράει 22,2 πόντους, 6,4 ριμπάουντ και 5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 37 παιχνίδια, με τους Ράπτορς να έχουν πάρει την απόφαση να προβούν σε αλλαγές και να χτίσουν την ομάδα τους από την αρχή.

Αν και εφόσον ολοκληρωθεί το εν λόγω trade, τότε, ο Σάσα Βεζένκοφ, κατά πάσα πιθανότητα, θα δει τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται και άλλο, αφού ο στην front line των Κινγκς θα προστεθεί ακόμα ένας παίκτης που αγωνίζεται στη θέση «4».

Βέβαια, το τελευταίο διάστημα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει χάσει τη θέση του στο ροτέισον των Κινγκς, αφού, στα επτά τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, ο ίδιος μετράει πέντε DNP.




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube