Μπλεξίματα για τον Μάρκους Μπεργκ καθώς, μετά την ήττα της Σουηδίας από τη Γερμανία, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε κληρωθεί να περάσει από αντιντόπινγκ κοντρόλ. Ωστόσο, ο Μπεργκ πήγε να κάνει πρώτα δηλώσεις στα σουηδικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα, με την υπεύθυνη για την διαδικασία ελέγχου να υποβάλλει έκθεση επί του γεγονότος στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία…

«Ο Μάρκους ήθελε να κάνει μερικές δηλώσεις λίγο αργότερα. Συνηθίζεται αυτό πριν κάποιος πάει στο δωμάτιο για το ντόπινγκ κοντρόλ. Ήθελα να τον πάω να κάνει μερικές ακόμα συνεντεύξεις και ρώτησα επ’ αυτού το άτομο που μας ακολουθούσε. Ωστόσο, μετά από λίγο ήρθε ένα άλλο άτομο, που μας είπε πως είναι ελεγκτής και ότι δεν εγκρίνει αυτή την πράξη. Υπήρξε μια μικρή ένταση. Εγώ παρέθεσα τους κανονισμούς που ισχύουν, εκείνη ισχυρίστηκε ότι ισχύουν άλλοι κανονισμοί και ακολούθησαν συζητήσεις», ανέφερε επί του θέματος ο Λάσε Ριχτ, αρχηγός αποστολής της εθνικής Σουηδίας στο Μουντιάλ.

«Υπήρξε παρανόηση, είναι αστείο και θα δούμε τι θα γίνει. Αυτό που μου εξηγήθηκε ήταν ότι έπρεπε να πάω για δηλώσεις και αυτό έκανα. Αλλά και πάλι υπήρξαν μη απαραίτητες ενέργειες και αναφορές και διάφορα άλλα πράγματα. Επαναλαμβάνω ότι υπήρξε παρανόηση. Δεν υπάρχει κάτι που να με ενδιαφέρει ή να με ανησυχεί», σχολίασε από την πλευρά του ο 31χρονος άσος.

Απομένει να φανεί, λοιπόν, τι θα ισχύσει με την περίπτωση του Μπεργκ και το κατά πόσο η FIFA προχωρήσει στην τιμωρία του ή όχι!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube