Στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ και στα δεδομένα για τις κινήσεις ενίσχυσης στο ρόστερ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Μιχάλη Τσόχο, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε πως θα περάσει η σημερινή (21/05) και η αυριανή (22/05) και μετά θα γίνει άλλη μια συνάντηση του Ματίας Αλμέιδα με τη διοίκηση για τις αποφάσεις που θα παρθούν.

Παράλληλα, στάθηκε στα τρία συμβόλαιο που ολοκληρώνονται (Αραούχο, Άμραμπατ, Χατζισαφί), ξεκαθαρίζοντας πως η «Ένωση» θα κινηθεί για δεξιό μπακ, κάνοντας λόγο πως ο παίκτης του Άρη, Μόουζες Οντουμπάτζο, είναι μια περίπτωση που αρέσει στον «Πελάδο», όπως και άλλες για τη συγκεκριμένη θέση.

Επισήμανε ότι θα υπάρξει ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ και τερματοφύλακα, όπως επίσης για το κέντρο και τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Τέλος, μίλησε για το δημοσίευμα από τη Γαλλία, όπου η Μαρσέιγ έχει στη λίστα της τον Αλμέιδα, για τον οποίο τόνισε πως όταν συνέλθει απολύτως από τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, θα θέλει ακόμη περισσότερο να βελτιώσει την ΑΕΚ μετά την απώλεια του φετινού τίτλου.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.