Περισσότερες επιλογές έχει στα χέρια του πλέον ο Ματίας Αλμέιδα για τους αγώνες της ΑΕΚ με την Νόα, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μπήκαν στη λίστα και την αποστολή ο Λαμέλα, ο Περέιρα και ο Τσούμπερ. Έμειναν έξω οι τραυματίες Μπρινιόλι, Γιόνσον και ο Ζίνι, ενώ ο Οντουμπάτζο έμεινε εκτός. Υπάρχει η ιδιαιτερότητα για την ΑΕΚ πως κάνει δύο δύσκολα ταξίδια μέσα σε λίγες μέρες. Δεν ξέρουμε για την ενδεκάδα αν κάποιος από τους τρεις που μπήκαν στη λίστα θα ξεκινήσουν. Σε σχέση με τη ρεβάνς της Ανδόρας η ΑΕΚ έχει πολύ περισσότερες λύσεις. Ο Λαμέλα και ο Περέιρα είναι ΟΚ από εργομετρικά, βλέπω πολύ πιθανό να ξεκινά ο Πινέδα χωρίς να αποκλείεται να γυρίσει πίσω ο Λιούμπισιτς. Να δούμε και την διάταξη που θα επιλέξει ο Αλμέιδα», επισήμανε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Στρακόσα, Ρότα, Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα, Σιμάνσκι και Λιβάι είναι σίγουροι για την ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι, ένας είναι ο Πινέδα, ακόμη ο Ελίασον, να δούμε πού θα παίξει ο Λιούμπισιτς και υπάρχει ο Κοϊτά που έδειξε να ταιριάζει γρήγορα στην ομάδα, ενώ μην ξεχνάμε και τον Γκατσίνοβιτς που ήταν πολύ καλός στο πρώτο ματς με την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες».

Επίσης, σχολίασε τις δηλώσεις στελέχους της Μοντερέι για τον Ορμπελίν Πινέδα τονίζοντας πως «… η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρα αρνητική στις προτάσεις που έχουν γίνει από τη Μοντερέι. Μπορεί να μαζέψει υλικό, αφού υπάρχει δήλωση του αθλητικού διευθυντή, και να τους καταγγείλει. Η ΑΕΚ δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Πινέδα και τον υπολογίζει ως έναν από τους πιο βασικούς της παίκτες».

Τέλος για τα μεταγραφικά είπε πως «… η καθυστέρηση μπορεί να δείχνει ότι υπάρχουν ελπίδες για τον Κορέα και για αριστερό μπακ ίσως βρήκε κάτι πολύ καλό που αξίζει να το περιμένει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.