Πιθανή είναι η απόκτηση αριστερού μπακ από την ΑΕΚ τον Ιανουάριο, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ανοιχτό να αποκτηθεί τον Γενάρη αριστερός μπακ. Δεν θέλω να αποκλείσω τον Έντσο Ντίας που γράφτηκε χθες στην Αργεντινή, αλλά και το καλοκαίρι είχε γραφτεί για όλες τις μεγάλες ομάδες. Η ΑΕΚ δεν είχε ασχοληθεί τότε. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα που λέει ότι ο Αλμέιδα είπε το ‘ναι’ δεν νομίζω να έχει βάση. Πιθανώς ο Ριμπάλτα να έχει κάποιες περιπτώσεις υπόψη του για τον Ιανουάριο, για το καλοκαίρι πάντως το θεωρώ δεδομένο γιατί ο Χατζισαφί αναμένεται να αποχωρήσει», τόνισε.

Για την ενδεκάδα εν όψει ΠΑΟΚ είπε: «Στην άμυνα η αλλαγή που μπορεί να υπάρξει είναι ο Μουκουντί αντί του Κάλενς. Θεωρώ πως θα παίξουν Σιμάνσκι και Πινέδα, βάσει εικόνας στα δύο τελευταία ματς ο Περέιρα μπορεί να είναι ο τρίτος, αλλά υπάρχει και η επιλογή του Λιούμπισιτς. Βλέπω δύσκολο λόγω ταξιδιού του Πινέδα να παίξουν Λιούμπισιτς με Περέιρα. Στα δεξιά ο Ελίασον δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση στα τελευταία ματς, υπάρχει και η επιλογή του Άμραμπατ. Για τη θέση του σέντερ φορ είναι φαβορί ο Γκαρσία. Στην αποστολή είναι πολύ πιθανό να είναι ο Λαμέλα και ο Μαρσιάλ. Αν δεν πάει καλά το ματς, σε ειδικές καταστάσεις, μπορεί ακόμη και να δούμε μαζί Γκαρσία δεξιά, Μαρσιάλ αριστερά και φορ τον Πιερό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.