Καλύτερη από την περσινή χαρακτήρισε τη φετινή κλήρωση των playoffs για την ΑΕΚ ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας, ωστόσο, πως θα πρέπει να είναι πολύ πιο σοβαρή για να πιστοποιήσει πως είναι φαβορί για τον τίτλο.

«Η κλήρωση δείχνει καλύτερη από αυτή που είχε πέρσι, που είχε στο ξεκίνημα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και μετά ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Αν έχανε στην Τούμπα, τότε, θα πήγαινε τέταρτη. Είναι καλό να ξεκινήσει φέτος με μια νίκη στη Λαμία και μετά να δούμε πότε θα γίνει το ματς με τον Ολυμπιακό. Την ΑΕΚ θεωρητικά θα τη συνέφερε να μην αναβληθεί η δεύτερη αγωνιστική, αλλά συνήθως όταν ζητά κάτι η Εθνική ομάδα γίνεται πράξη. Περιμένουμε τις αποφάσεις στο αυριανό ΔΣ. Η ΑΕΚ είναι φαβορί, αλλά θα πρέπει να δείξει πιο σταθερό και σοβαρό πρόσωπο από κάποια παιχνίδια της κανονικής περιόδου όπου έχασε πολλούς βαθμούς που έδειχνε να έχει κερδίσει, επειδή δεν τα καθάρισε», ανέφερε.

«Το πιο σημαντικό για την ΑΕΚ είναι να συνέλθει από το σοκ της Κυριακής. Πρέπει να δείξει διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έδειξε σε κάποια διαστήματα στα ματς με τον ΠΑΣ και τον Άρη, ακόμη και στη Λαμία που κινδύνεψε μετά το 0-3 να φάει και δεύτερο γκολ. Θα λείψει σίγουρα ο τιμωρημένος Τσούμπερ. Θα μάθουμε σήμερα για τον Άμραμπατ, δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό. Ίσως προφυλαχθεί με τη Λαμία και να επιστρέψει με τον Ολυμπιακό, όπως και ο Γκατσίνοβιτς που είναι σε καλό δρόμο για να γυρίσει. Ο Λιβάι θα προπονηθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο, οπότε θα είναι έτοιμος», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«O Παναθηναϊκός και δύο ακόμη ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ζίγεκ»

Χάρη στα πιτσιρίκια του ο Ολυμπιακός έγινε η ακριβότερη ομάδα στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Transfermarkt

Άρης: Μέσα ο Σιφουέντες, ανεβαίνει ο Κουάισον, «πονοκέφαλος» για Μορόν και Μάγιο

Ελ Κααμπί: «Άξιζα να είμαι ανάμεσα στους 10 καλύτερους Αφρικανούς παίκτες της περασμένης σεζόν»

Λαμία κατά Νούνιες: «Αχάριστος, παράτησε την ομάδα πριν από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι»

Νικολακόπουλος: «Ο τρόπος παιχνιδιού του Μεντιλίμπαρ γίνεται πιο όμορφος με πιο ποιοτικούς παίκτες»

Σούπερ Λίγκα: Πρόστιμα σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο

Ηλιόπουλος: «Ο Ματίας βάζει προσπάθεια, πάθος και ψυχή για να γίνει η ΑΕΚ καλύτερη σε όλους τους τομείς»

Σούπερ Λίγκα: Οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Σταματέλος: «Θα έχουμε μεταγραφική ενίσχυση και δεν ξέρω ποιοι παίκτες θα έχουν και άλλες ευκαιρίες από τον Μεντιλίμπαρ»

TAGS: A.E.K.