Το φρεσκάρισμα της ΑΕΚ έπαιξε ρόλο για να παρουσιαστεί κόντρα στον ΟΦΗ πολύ καλύτερη σε σχέση με τα ευρωπαϊκά ματς, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχοντας πολλούς απόντες όσο ήταν στην Ολλανδία, η ΑΕΚ έκανε στην πραγματικότητα προπονήσεις προετοιμασίας στην Αθήνα έχοντας την αβάντα της κλήρωσης. Κι έτσι όπως ήταν, όμως, θα μπορούσε να περάσει τη Νόα αν είχαν αποφευχθεί κάποια σοβαρά λάθη ή αν ήταν πιο αποτελεσματική στις ευκαιρίες της. Φάνηκε χθες ότι η ομάδα φρεσκαρίστηκε και έχοντας ανεβάσει αρκετά την ένταση θύμισε την ΑΕΚ των δύο προηγούμενων ετών και έφτασε εύκολα στη νίκη. Ήταν πάντως σημαντικό ότι ενώ με τη Νόα δεν σκόραρε στις δύο πρώτες μεγάλες ευκαιρίες της, χθες σκόραρε και έκανε γρήγορα το 2-0», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Έπαιξε ρόλο η εμφάνιση του Σιμάνσκι, του Πινέδα και του Λιούμπισιτς, που λειτούργησε πολύ καλά ανασταλτικά και δημιουργικά. Τα πλάγια μπακ είχαν συνεχή ένταση και ανεβοκατεβάσματα, του Κοϊτά δεν του βγήκαν οι τελικές αλλά είχε τρεξίματα και ο Άμραμπατ ήταν πολύ ουσιαστικός. Πίσω δεν απειλήθηκε η ΑΕΚ, μία φάση έκανε ο ΟΦΗ».

Τέλος, για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ είπε: «Για μένα η ΑΕΚ πρέπει να πάρει σέντερ φορ και αριστερό μπακ. Μου άρεσε ο Πήλιος, πιστεύω πως μπορεί να εξελιχθεί σε βασικό αριστερό μπακ της ΑΕΚ, αλλά δεν είναι ακόμη τέτοιος. Θεωρώ πως πρέπει να συνεχίσει να ψάχνει αριστερό μπακ για βασικό, αλλά και έναν σέντερ φορ για δίδυμο με τον Λιβάι. Μετά θα πρέπει να γίνουν αποχωρήσεις, με δανεισμούς ή ίσως κάποια πώληση. Πρέπει να υπάρχουν δύο παίκτες σε κάθε θέση και 3-4 μπαλαντέρ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.