Ο Κώστας Κετσετζόγλου δίνει τον πρώτο λόγο στην ΑΕΚ για νίκη στο αποψινό αθηναϊκό ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό (19:30) στην Opap Arena.

«Δίνω ένα προβάδισμα στην ΑΕΚ γιατί στα τρία ματς μετά την επανέναρξη ήταν πολύ καλύτερη από ό,τι ο Παναθηναϊκός στα δικά του, αλλά και λόγω… Φιλαδέλφειας», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσο για τον Λάζαρο Ρότα, παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό για την ενδεκάδα. «Ο Ρότα κάνει καταπληκτική χρονιά, είναι πάρα πολύ σημαντικός για την ΑΕΚ με τον τρόπο που παίζει. Ταλαιπωρήθηκε από την ίωση, αλλά είναι ο πιο προπονημένος παίκτης της ομάδας. Δεν ξέρω αν θα είναι στην 20άδα, γιατί έχει πάρει 21 παίκτες στην αποστολή, αλλά μπορεί ακόμη και να ξεκινήσει ο συγκεκριμένος. Αν παίξει ο Σιντιμπέ, θα πρέπει να προσαρμοστεί γιατί δεν μπορεί να κάνει αυτά τα πάνω-κάτω που κάνει ο Ρότα», ανέφερε.

«Οι δέκα, που θα είναι έκπληξη αν δεν τους δούμε στο βασικό σχήμα, θα είναι οι Αθανασιάδης-αλλά αφήνω ένα παράθυρο για τον Στάνκοβιτς-Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Πινέδα, Αραούχο και Γκαρσία», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.