Μία από τις πιο ηχηρές κινήσεις εδώ και χρόνια ολοκλήρωσε η Μονακό, που απέκτησε τον σεσημασμένο ΝΒΑer Κέμπα Γουόκερ «ταράζοντας τα νερά» στην Ευρωλίγκα!

Η σπουδαία αυτή μεταγραφή δεν έμεινε ασχολίαστη από τους παίκτες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ένα από τα πιο... έξυπνα σχόλια ήταν αυτό του συμπαίκτη (πλέον) του Γουόκερ, Τζον Μπράουν, ο οποίος απάντησε στους επικριτές της κίνησης αυτής αναφερόμενος στην κατάληξη της περσινής σεζόν: «Την περασμένη σεζόν είπατε ότι χρειαζόμασταν τρεις μπάλες μπάσκετ για να παίξουμε. Αποτελέσμα: Πρωταθλητές Κυπέλλου Γαλλίας, Φάιναλ Φορ, Πρωταθλητές Γαλλίας. Τώρα, λέτε ότι χρειαζόμαστε τέσσερις μπάλες μπάσκετ. Αποτελέσμα: OMG».



Με πολύ χιουμοριστικό τρόπο σχολίασε την κίνηση και ο επίσημος λογαριασμός της Μπάγερν Μονάχου, που τόνισε με ένα meme πως ο Κέμπα Γουόκερ είναι εξαιρετικός παίκτης, όμως προτιμά τον Κάρσεν Έντγουαρντς, τον οποίο απέκτησε πρόσφατα!



Το πιο... αρνητικό σχόλιο έκανε ο Τσίμα Μονέκε, πρώην παίκτης της Μονακό και νέο απόκτημα της Μπασκόνια. Ο Νιγηριανός φόργουορντ με το ποστάρισμά του ειρωνεύτηκε το... υπερβολικό ταλέντο που υπάρχει πλέον στην περιφέρεια των Μονεγάσκων: «Υπάρχει άραγε υπερβολική συγκέντρωση ταλέντου σε μία ομάδα; Ρωτάω για έναν φίλο».



Το τελευταίο ενδιαφέρον σχόλιο ανήκε στον Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος ανυπομονεί να δει τους Κέμπα Γουόκερ και Μάικ Τζέιμς να παίξουν μαζί, χαρακτηρίζοντας το δίδυμό τους «κόλαση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube