Λίγη ακόμα υπομονή θα χρειαστεί να κάνουν οι φίλοι του NBA για να δουν τον Κέβιν Ντουράντ να αγωνίζεται για πρώτη φορά με τα χρώματα των Φίνιξ Σανς.

Ο δύο φορές πρωταθλητής αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον έχει καθηλώσει στα πιτς από τις αρχές Ιανουαρίου και παρά το γεγονός ότι τη Δευτέρα προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μόντι Γουίλιαμς για τις προσεχείς αναμετρήσεις με Σακραμέντο Κινγκς και Λος Άντζελες Κλίπερς.

Το τεχνικό επιτελείο σε συνεννόηση με τον Αμερικανό σούπερ σταρ φαίνεται να έχει κυκλώσει την αναμέτρηση απέναντι στους Οκλαχόμα Σίτι θάντερ τα ξημερώματα της 25ης Φεβρουαρίου ως την πιθανότερη ημερομηνία για την παρθενική συμμετοχή του «KD» με την νέα του ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως έχει ήδη ανακοινωθεί πως ο Ντουράντ δεν θα δώσει για τρίτη συνεχόμενη φορά το παρών στο All Star Game που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από 17 έως 19 Φεβρουαρίου στη Γιούτα.

Ο δις MVP των τελικών του NBA, μετρά φέτος 29.7 πόντους, 6.7 ασίστ και 5.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο μετά από 39 παιχνίδια, ενώ τελευταία φορά αγωνίστηκε στη νίκη της πρώην ομάδας του, των Μπρούκλιν Νετς με 102-101 επί των Χιτ στο Μαϊάμι στις 9 Ιανουαρίου.



Επιμέλεια:Χαράλαμπος Λέσσης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube