Απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (3-0) και την κατάκτηση του τίτλου εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών αναφέρθηκε στη δύσκολη χρονιά τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και με την κατάσταση του κορωνοϊού, τονίζοντας πως είχε να διαχειριστεί ένα εξαιρετικό υλικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Δημήτρη Καζάζη:

Για την κατάκτηση του τίτλου: «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά. Περάσαμε αρκετά δύσκολα, είχαμε τους αντιπάλους, αλλά και την κατάσταση με τον κορωνοϊό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ υπερήφανοι για αυτά που έχουμε καταφέρει».

Για τη χαρακτηριστική άνεση με την οποία κατέκτησε τον τίτλο: «Αυτό για να γίνει ήθελε πολύ σκληρή δουλειά και μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και από την κατάσταση με τον covid. Ήμασταν στον στόχο μας 100% και τελικά τα καταφέραμε».

Για τον ίδιο: «Όσο περνούν τα χρόνια πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική, να διορθώνουμε τα λάθη μας και ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Αυτό έκανα και εγώ, ήρθα εδώ ξανά σε μια δύσκολη χρονιά και τα καταφέραμε».

Για την ομάδα: «Το υλικό ήταν εξαιρετικό. Είχαμε ομοιογένεια, η ομάδα ήταν σαν οικογένεια και θεωρώ πως αυτό φάνηκε και μέσα στο γήπεδο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube