Πολύς ντόρος έχει γίνει στη Γαλλία με τον Τζανμάρκο Ποτσέκο, ο οποίος απολύθηκε από τον πάγκο της Βιλερμπάν, με τον πρόεδρο της ομάδας, Τόνι Πάρκερ, να τον κατακρίνει δημόσια όσον αφορά το έργο του στον γαλλικό πάγκο.

Ο Ιταλός τεχνικός, πάντως, βρήκε συμπαράσταση από έναν συμπατριώτη του, τον Αντρέα Τρινκιέρι. Ο προπονητής της Ζάλγκιρις ανέφερε πως φυσικά είναι δικαίωμα της διοίκησης να πάρει μια τέτοια απόφαση, ωστόσο δεν είναι σωστό να λέγονται πράγματα στα media τα οποία δεν προσφέρουν κάτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πιστεύω ότι ένας σύλλογος μπορεί να πάρει την απόφαση να αλλάξει προπονητή. Έχει αυτό το δικαίωμα. Ταυτόχρονα, πιστεύω ότι το να είσαι κύριος και το να μη λες πράγματα στα μέσα ενημέρωσης μπορεί πάντα να βοηθήσει. Δεν ξέρω την κατάσταση. Δεν ήμουν εκεί. Αλλά ξέρω ότι μερικές φορές ο τρόπος του Τζανμάρκο Ποτσέκο μπορεί να είναι διχαστικός, γιατί είναι πολύ συναισθηματικός και τα δίνει όλα, και ό,τι και να πω δεν θα είναι το σωστό. Λοιπόν, είναι τέτοιου είδους προπονητής. Αλλά ποτέ δεν είναι καλό να εκθέτεις κάποιον στα Μέσα ενημέρωσης. Είναι κάτι που δεν θα έκανα, αλλά δεν είμαι ιδιοκτήτης ομάδας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube