Η Εθνική μας πανηγύρισε την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αγγλίας για την 3η αγωνιστική του Nations League, παραμένοντας κάνοντας με εμφατικό τρόπο το 3/3 και ούσα πλέον μόνη στην κορυφή του ομίλου της!

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο «Γουέμπλεϊ» έφερε γκρίνια στις τάξεις των «τριών λιονταριών», με τη συζήτηση γύρω από το όνομα του Λι Κάρσλεϊ να... φουντώνει.

Μετά το τέλος του ματς και σε δηλώσεις που έκανε, ο υπηρεσιακός τεχνικών των Άγγλων μίλησε για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας, τονίζοντας ότι το πλάνο είναι να παραμείνει μέχρι το τέλος του Nations League, για να επιστρέψει στη συνέχεια στην Κ21, στο τιμόνι της οποίας βρισκόταν πριν αντικαταστήσει τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας:

«Έμεινα έκπληκτος μετά την τελευταία διακοπή, όταν άκουγα ότι η δουλειά είναι δική μου και άλλα τέτοια. Όπως έλεγα και τότε, δεν αποκλείω το να παραμείνω προπονητής της εθνικής και αυτό συνεχίζει να ισχύει. Αισθάνομαι πολύ άνετος στη θέση που βρίσκομαι. Όμως, η εντολή ήταν ξεκάθαρη. Θα είμαι προπονητής στα τρία «παράθυρα» του Nations League, απομένουν τρία παιχνίδια και μετά λογικά θα επιστρέψω στην Κ21. Μετά την πρώτη διακοπή, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα υπερβολικά. Γνωρίζω ότι αυτή η θέση είναι μία από τις σημαντικότερες που υπάρχουν στον κόσμο του ποδοσφαίρου».

Για το αν επιθυμεί να παραμείνει προπονητής της Αγγλίας: «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Πρόκειται για μία φανταστική δουλειά. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι εδώ, αλλά όπως είπα και στην πρώτη διακοπή που κάναμε δύο νίκες και παίξαμε πολύ καλά, οι φιλοδοξίες μου δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό για εμένα να δώσω τα πάντα στα επόμενα τρία μας παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος με το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και με τη διοίκηση, τίποτα δεν έχει αλλάξει όσον αφορά αυτό».

Για το παιχνίδι με την Εθνική μας: «Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι ιδανικά. Ήμασταν χειρότεροι από την Ελλάδα σε πολλά σημεία του παιχνιδιού. Δοκιμάσαμε κάτι καινούριο όσον αφορά το σύστημά μας, αλλά δεν δώσαμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας να δούμε αν αυτή η απόφαση ήταν η σωστή. Η Ελλάδα έπαιξε πολύ καλά και είχε τεράστιο κίνητρο. Δεν έχω πρόβλημα να αναλάβω την ευθύνη για την ήττα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εθνική: Δίχως Τσιμίκα και Κωνσταντέλια η προπόνηση

Η ανάρτηση της Premier League για τον Μπάλντοκ και την ιστορική νίκη της Εθνικής μας στο «Γουέμπλεϊ»

Το ανατριχιαστικό βίντεο της Εθνικής από τη μεγάλη νίκη στο «Γουέμπλεϊ»: «Με τη δύναμη της ψυχής σου»

Η συγκινητική ανάρτηση του Μπακασέτα για την ιστορική νίκη επί της Αγγλίας: «Για τον Γιώργο μας...»

Ταμπάκος: «Θυσιάστηκαν για το αποτέλεσμα και τον Μπάλντοκ οι παίκτες - Δεν φοβήθηκε καθόλου η Εθνική»

Εθνική τρέλα: Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για Ιρλανδία μετά το ιστορικό «διπλό» στο Γουέμπλεϊ!

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στην Εθνική - «Έκαναν την μνήμη του Γιώργου γαλανόλευκο θρύλο»

Το σποτάκι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από το ιστορικό «διπλό» της Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ

Nations League: Βοσνία για το… όνειρο απέναντι στη Γερμανία, δυνατή «μονομαχία» ανάμεσα σε Ουγγαρία και Ολλανδία

Ανέβηκε δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη η Εθνική ομάδα με τη νίκη επί της Αγγλίας