Από εκεί που το άφησε... το έπιασε ο Χρήστος Γιούσης, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και έδωσε τη νίκη στην Καρμιώτισσα, η οποία νίκησε εντός έδρας 2-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Κύπρο. Το άλλο γκολ για την ομάδα του του Μάουρο Καμορανέζι, που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των γηπεδούχων, σημείωσε ο Πόθο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα, χωρίς ωστόσο να μπορούν να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία. Γεγονός που βοήθησε τη, Καρμιώτισσα να αναθαρρήσει και εν συνεχεία να ισορροπήσει το παιχνίδι, μέχρι να ανακτήσει πλήρως τον έλεγχο. Όταν συνέβη αυτό τότε η ομάδα του Καμορανέζι ήταν πιο ουσιαστική από τον αντίπαλο της και με τον Χρήστο Γιούση ευτύχησε να προηγηθεί στο 37’.

Γκολ το οποίο έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους, οι οποίοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 57’ με τον Πόθο. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι η Καρμιώτισσα πήρε τη δεύτερη νίκη της στη σεζόν, ανεβαίνοντας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντιθέτως, ο Απόλλων έμεινε στην 7η θέση, συνεχίζοντας να προβληματίζει με την εικόνα του.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Παρασκευή (04/10)

Καρμιώτισσα Πολεμιδιών - Απόλλων Λεμεσού 2-0
(37’ Γιούσης, 57’ Πόθο)

Σάββατο (05/10)

Ομόνοια 29ης Μαΐου - Ομόνοια Αραδίππου (18:00)

ΑΕΛ Λεμεσού - Εθνικός Άχνας (19:00)

Ανόρθωση - Νέα Σαλαμίνα (19:00)

Κυριακή (06/10)

Άρης Λεμεσού - Ομόνοια (19:00)

Ένωση Νέου Παραλιμνίου - Πάφος (19:00)

ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ Λάρνακα (20:00)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube