Σε μία πολύ ποιοτική μεταγραφή φαίνεται πως προχώρησε η Παρτίζαν!

Σύμφωνα με το σέρβικο «MozzartSport», η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς απέκτησε οριστικά τον Κάρλικ Τζόουνς, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα φορά από τη νέα σεζόν τα ασπρόμαυρα, παίζοντας στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Αν πράγματι επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για τη δεύτερη πολύ σημαντική κίνηση στη θέση «1» για την Παρτίζαν, μετά από την απόκτηση του Φρανκ Ντιλικινά. Θυμίζουμε, επίσης, πως έχουν ανακοινωθεί και οι Βάνια Μαρίνκοβιτς, Ίφε Λούντμπεργκ, ενώ έχουν συμφωνήσει με την ομάδα του Βελιγραδίου οι Aριάν Λάκιτς, Μπράντον Ντέιβις, Τάιρικ Τζόουνς και Στέρλινγκ Μπράουν.

Ο Κάρλικ Τζόουνς πέρασε την περασμένη σεζόν στην Κίνα με τους Zhejiang Golden Bulls, ενώ πιο πριν προσπάθησε να βρει σταθερό χρόνο στο NBA με τις φανέλες των Ντάλας Μάβερικς, Ντένβερ Νάγκετς και Σικάγο Μπουλς, χωρίς ποτέ να τα καταφέρει.

Παρόλα αυτά, κατέθεσε τα «διαπιστευτήριά» του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, όπου εκπροσώπησε το Νότιο Σουδάν και ήταν στους πρώτους σκόρερ της διοργάνωσης με 20,4 πόντους, αλλά και κορυφαίος δημιουργός με 10,4 ασίστ κατά μέσο όρο.

Την ίδια χρονιά, βγήκε MVP και πρώτος σκόρερ της θυγατρικής λίγκας του NBA, καθώς μέτρησε 23,4 πόντους και 7,1 ασίστ κατά μέσο όρο με τη φανέλα των Windy City Bulls.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube