Μπορεί σε συλλογικό επίπεδο να είναι κάτι παραπάνω από αντίπαλοι, στην εθνική Ισπανίας όμως είναι πιο ενωμένοι από ποτέ. Ο λόγος για τους Ντάνι Καρβαχάλ και Ζεράρντ Πικέ που αυτές τις μέρες προετοιμάζονται με την εθνική τους ομάδα για το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία, που θα λάβει χώρα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρβαχάλ, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «El Partidazo», υπερασπίστηκε τον συμπατριώτη του και παίκτη της Μπαρτσελόνα, Πικέ, για τα γιουχαρίσματα που δέχεται στο γήπεδο, ειδικά σε αυτό της «βασίλισσας», εξαιτίας διάφορων περιστατικών στα οποία έχει λάβει μέρος ο, πολύ εκφραστικός στις αντιδράσεις του, αμυντικός των «μπλαουγκράνα».

«Θα ήθελα να ζητήσω να μην σφυρίζουν στον Πικέ στο “Μπερναμπέου”. Αν γιουχάρουν οποιοδήποτε παίκτη της εθνικής μας ομάδας θα είναι σαν να μας γιουχάρουν όλους. Δεν νομίζω ότι μερικά σφυρίγματα μπορούν να επηρεάσουν το παιχνίδι του Πικέ».

Μεταξύ άλλων μίλησε και για:

Την Ιταλία: «Στο παιχνίδι του Σαββάτου παίζουμε για το αν θα είμαστε στο Μουντιάλ και θα βγούμε για να κερδίσουμε. Το να κερδίσει ένας παίκτης το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι το μάξιμουμ».

Τον Μπέιλ: «Από τον Μπέιλ απαιτούν πολλά, γι’ αυτό το Μπερναμπέου έχει αυτή την συμπεριφορά προς αυτόν».

Τον Νταβίντ Βίγια: «Ο Βίγια βάζει πολλά γκολ, παίζει σε πολύ καλό επίπεδο και ο προπονητής τον έφερε εδώ για κάποιον λόγο. Είναι χαρά να μοιραζόμαστε τα αποδυτήρια μαζί του».

Για την Μπαρτσελόνα: «Η Μπαρτσελόνα με τον Νεϊμάρ κέρδισε πολλούς τίτλους, τώρα με τις νέες προσθήκες πρέπει να δούμε τι μπορούν να κάνουν. Πιστεύω ότι η υπόθεση του Νεϊμάρ επηρέασε λίγο την Μπαρτσελόνα στο Σούπερ Καπ Ισπανίας».

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube