Για την αγωνιστική κατάσταση του Αντρέ Όρτα το τελευταίο διάστημα, μίλησε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (19/10) αναμέτρησης με αντίπαλο τη Σίντρα για το Κύπελλο Πορτογαλίας ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο προπονητής της Μπράγκα, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς 27χρονο Πορτογάλο μέσο, τονίζοντας πως αν δεν βελτιωθεί άμεσα και δεν «συνέλθει» αγωνιστικά, τότε, θα έχει ελάχιστες πιθανότητες να βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα, ακόμα και στις κλήσεις!

Θυμίζουμε πως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ξεκίνησε για τελευταία φορά βασικός στο ματς με τους «ερυθρόλευκους» για τη League Phase του Europa League, εκεί όπου πραγματοποίησε ένα πολύ κακό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής στο πρόσφατο ματς με την Πόρτο!


«Έμεινε εκτός με την Πόρτο, θα μπορούσε να μείνει εκτός ξανά, αλλά κλήθηκε γιατί η αυτοπεποίθησή μας είναι η ίδια. Αυτές οι στιγμές είναι απαραίτητες για προβληματισμό, να πιάσουμε πάτο για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Του μίλησα, είχε μια κακή μέρα (στο ματς με τον Ολυμπιακό), δεν είχε καλές εβδομάδες, αλλά δεν τιμωρήθηκε σε σημείο να μείνει εκτός ομάδας. Όταν του δοθεί η ευκαιρία, ελπίζω να έρθει ένας ανανεωμένος Αντρέ. Αν δεν το κάνει, θα έχει ελάχιστες πιθανότητες να κληθεί ή να παίξει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube