Η Ελένη Καπογιάννη τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είχε να αντιμετωπίσει μια πολύ αθλητική ομάδα, πως έκαναν πολλά λάθη σε επίθεση κι άμυνα στο «ένας εναντίον ενός» και έδωσε το σύνθημα για ανατροπή στη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης.

Αναλυτικά: «Ξέραμε και είδαμε ότι η αντίπαλος είναι μια πολύ καλή, δυνατή και αθλητική ομάδα και όλες παίζουν το "μία εναντίον μίας", όλες ποστάρουν, όλες σουτάρουν. Νιώθω ότι δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, ήμασταν μια ταχύτητα πίσω και μακριά από το αμυντικό μας πλάνο. Κάναμε πολλά λάθη στην επίθεση και αυτό μας στοίχισε στην άμυνα.

Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι θα πάμε να παλέψουμε στο δεύτερο ματς για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να κάνουμε την ανατροπή».

Κατερίνα Σωτηρίου: «Ξεκινήσαμε πολύ νωθρά, χάσαμε και κάποια καλάθια σχετικά εύκολα. Αυτά συμβαίνουν, όμως θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε καλύτερες. Όπως και στο δεύτερο ημίχρονο, επανήλθαμε, παρότι χάναμε 19 πόντους, και προσπαθήσαμε και το βελτιώσαμε. Σίγουρα, είναι δύσκολη η πρόκριση, όμως μπορούμε να κάνουμε μια πολύ καλύτερη εμφάνιση και, γιατί όχι, μια πρόκριση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube